Zdjęcia produktu


Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów. technologia gastronomiczna. część 1. podręcznik do nauki zawodu kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych (wsip)

(2020 / 344 / WSiP / Anna Kmiołek / miękka / 9788302135880)
Kuchnia, przepisy kulinarne wsip
Dostepność na dzień 08.05.2024: w magazynie

Promocyjna oferta cenowa:

71,97 zł
Sklep Bee.pl
Przejdź do sklepu Najlepsza oferta w bazie!
Przejdź do sklepu 71,97 zł - najtaniej w bazie!

Prezentowana oferta sklepu Bee.pl jest najbardziej atrakcyjna cenowo spośród setek sklepów internetowych w naszej bazie. Przeglądaj pełny ranking cen i ofert Porównanie cen następuje w czasie rzeczywistym.

Recenzje i opinie

Opis produktu Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów. technologia...

Podręcznik do nauki zawodów kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych: ukazuje treści z zakresu części 2 kwalifikacji T.6 - Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów. Rozwija umiejętności niezbędne do dobrego użytkowania gastronomicznych procesów technologicznych oraz sporządzania potraw z warzyw, ziemniaków, grzybów, owoców, przetworów mlecznych, produktów zbożowych, mięsa, drobiu, ryb oraz przygotowania potraw półmięsnych i wegetariańskich.

zawiera obfity materiał ćwiczeniowy, a także liczne, kolorowe ilustracje i przykłady funkcjonalnego wykorzystania wiadomości, które uzupełniają część teoretyczną publikacji. Powyższy opis pochodzi od wydawcy.

Dane oraz specyfikacja:

  • Kategoria

    Kuchnia, przepisy kulinarne
  • Producent

    wsip
  • ISBN

    9788302135880
  • Oprawa

    Miękka
  • Autor

    Anna kmiołek
  • Wydawnictwo

    Wsip
  • Ilość stron

    344
  • Rok wydania

    2020
  • Przecena

    -
  • Opinia użytkowników

    -

Ranking ofert - najlepsze promocyjne ceny 2017

  • Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów. Technologia gastronomiczna. Część 1. Podręcznik do nauki zawodu kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych (sklep Bee.pl)
    71,97 zł Sklep Bee.pl
    Przejdź do sklepu
  • Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów. Technologia gastronomiczna. Część 1. Podręcznik do nauki zawodu kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych (sklep TaniaKsiazka.pl)
    71,97 zł Sklep TaniaKsiazka.pl
    Przejdź do sklepu

W naszym rankingu znajduje się 2 promocyjnych ofert w cenie 71,97 zł.

Opinie i recenzje użytkowników

Dodaj opinie lub recenzję dla Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów. technologia gastronomiczna. część 1. podręcznik do nauki zawodu kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych. Twój komentarz zostanie wyświetlony po moderacji.

Produkty powiązane

Inne w kategorii Kuchnia, przepisy kulinarne

  • Bratni zew W kuchni z mama i tatą. jak nauczyć dzieci bezpieczeństwa, dobrych manier i zdrowego odżywiania

    Zobacz w sklepie Bratni zew W kuchni z mama i tatą. jak nauczyć dzieci bezpieczeństwa, dobrych manier i zdrowego odżywiania
    Domowa kuchnia to unikatowe laboratorium, w którym dzieci w wieku od 2 do 12 lat pod naszym pełnym miłości przewodnictwem mogą poznawać świat...
    10,29 zł
  • Dragon Kuchnia miłosna afrodyzjaki tw

    Zobacz w sklepie Dragon Kuchnia miłosna afrodyzjaki tw
    Kuchnie świata obfitują w potrawy z owocami, warzywami i przyprawami, którym od dawien dawna przypisuje się moc afrodyzjaków, działających na...
    14,98 zł
  • Potrawy wielkanocne

    Zobacz w sklepie Potrawy wielkanocne
    Zbiór ponad 60 przepisów na tradycyjne dania znacznanocne. Obok dostępnych i szczegółowych instrukcji zamieszczono ponad 30 barwnych fotografii....
    6,99 zł
  • Raj na ziemi

    Zobacz w sklepie Raj na ziemi
    Satyryk Rudi Schuberth snuje opowieść o swych upodobaniach i zwyczajach kulinarnych. Przeplata ją pełnymi humoru wspomnieniami z dzieciństwa...
    26,18 zł
  • Cucina Polacca

    Zobacz w sklepie Cucina Polacca
    Książka kucharska o polskiej klasycznej kuchni po włosku. Wstęp mieści rys historyczny polskiej kuchni, a środki 60 potraw z przepisami. Powyższy...
    44,98 zł
  • Polnische Kuche

    Zobacz w sklepie Polnische Kuche
    Książka kucharska o polskiej konwencjonalnej kuchni po niemiecku. Wstęp posiada rys historyczny polskiej kuchni, a środki 60 potraw z przepisami....
    29,89 zł
  • Naturalnie. Prosto, zdrowo, smacznie

    Zobacz w sklepie Naturalnie. Prosto, zdrowo, smacznie
    Alain Ducasse jest uważany za najlepszego kucharza na świecie. O jego klasie świadczą prestiżowe wyróżnienia – trzykrotnie zdobył trzy gwiazdki...
    80,17 zł
  • Cud mąki kokosowej

    Zobacz w sklepie Cud mąki kokosowej
    Ludność afrykańska, która na co dzień korzysta z orzechów kokosa, nigdy nie zapada na takie choroby jak cukrzyca, otyłość czy kłopoty z sercem....
    20,59 zł
  • 5 pór roku w kuchni. Smak na życie - MARIUSZ WACHOWICZ,646KS (8499214)

    Zobacz w sklepie 5 pór roku w kuchni. Smak na życie - MARIUSZ WACHOWICZ,646KS (8499214)
    ?5 pór roku w kuchni. Smak na życie? to książka kulinarna jakiej jeszcze nie było. Oryginalne przepisy, odważne połączenia smaków, klasyczne...
    17,45 zł
  • Pyszne klimaty Opracowanie zbiorowe

    Zobacz w sklepie Pyszne klimaty Opracowanie zbiorowe
    W książce odnajdziemy niemało smakowitych, sprawdzonych przepisów - na niemal każdą okazję, łatwiejsze i trudniejsze, dla zupełnych debiutantów...
    29,95 zł
  • Insignis media 5 składników po śródziemnomorsku

    Zobacz w sklepie Insignis media 5 składników po śródziemnomorsku
    5 komponentów po śródziemnomorsku ma wszystko to, za co pokochaliście pierwszą książki z tej serii, czyli 5 elementów, a do tego zainspirowane...
    70,99 zł
  • Dynia, ogórek, kabaczek i sznurek - Paweł Łukasik

    Zobacz w sklepie Dynia, ogórek, kabaczek i sznurek - Paweł Łukasik
    Wiesz, iż z ogórka można zrobić lody, a z arbuza wytrawny chłodnik? Próbowałeś mizerii z rzodkiewką albo szarlotki z dynią? Jeśli brakuje ci...
    32,45 zł