Produkty powiązane
-
Zasady żywienia. planowanie i ocena. podręcznik do nauki technik żywienia i usług gastronomicznych. szkoły ponadgimnazjalne Wsip
Zobacz w sklepieWSiPPodręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych. Realizuje treści z zakresu pierwszej...78,00 zł -
Wsip Organizacja produkcji gastronomicznej. podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. szkoły ponadgimnazjalne
Zobacz w sklepieWsipPodręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresu części 2 kwalifikacji T.15 (Organizacja produkcji...81,10 zł -
Towar jako przedmiot handlu. prowadzenie sprzedaży. podręcznik do nauki zawodu technik handlowiec, technik księgarstwa, sprzedawca. tom i. szkoły ponadgimnazjalne,509KS (1723160)
Zobacz w sklepieWSiPPodręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodach sprzedawca, technik handlowiec i technik księgarstwa. Realizuje treści z zakresu...50,60 zł -
Wsip Usługi żywieniowe w hotelarstwie
Zobacz w sklepieWsipPodręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa realizujący treści z zakresu części 2 kwalifikacji T.12 (Przygotowywanie i podawanie śniadań)....70,90 zł -
Wsip Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów. technologia gastronomiczna. część 1. podręcznik do nauki zawodu kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych
Zobacz w sklepieWsipPodręcznik do nauki zawodów kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych: ukazuje treści z zakresu części 2 kwalifikacji T.6 - Sporządzanie...81,10 zł -
Usługi gastronomiczne. podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. szkoły ponadgimnazjalne
Zobacz w sklepieWsipPodręcznik do nauki zawodutechnik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresu części 3 kwalifikacji T.15 (Planowanie i realizowanie...81,10 zł -
Język niemiecki zawodowy w gastronomii. zeszyt ćwiczeń. szkoły ponadgimnazjalne Wsip
Zobacz w sklepieWSiPZeszyt ćwiczeń do nauki języka niemieckiego zawodowego w gastronomii zezwala na wydajne opanowanie niezbędnego w pracy słownictwa. Adekwatnie...60,70 zł
Opinie i recenzje użytkowników
Dodaj opinie lub recenzję dla Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów. technologia gastronomiczna. część 1. podręcznik do nauki zawodu kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych. Twój komentarz zostanie wyświetlony po moderacji.