Produkty powiązane
-
Zasady żywienia. planowanie i ocena. podręcznik do nauki technik żywienia i usług gastronomicznych. szkoły ponadgimnazjalne Wsip
Zobacz ofertęWSiPPodręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych. Realizuje treści z zakresu pierwszej...71,97 zł -
Wsip Organizacja produkcji gastronomicznej. podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. szkoły ponadgimnazjalne
Zobacz ofertęWsipPodręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresu części 2 kwalifikacji T.15 (Organizacja produkcji...71,97 zł -
Wsip Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów. technologia gastronomiczna. część 1. podręcznik do nauki zawodu kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych
Zobacz ofertęWsipPodręcznik do nauki zawodów kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych: demonstruje treści z zakresu części 2 kwalifikacji T.6 -...71,97 zł -
Towar jako przedmiot handlu. prowadzenie sprzedaży. podręcznik do nauki zawodu technik handlowiec, technik księgarstwa, sprzedawca. tom i. szkoły ponadgimnazjalne,509KS (1723160)
Zobacz ofertęWSiPPodręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodach sprzedawca, technik handlowiec i technik księgarstwa. Realizuje treści z zakresu...36,00 zł -
Usługi gastronomiczne. podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. szkoły ponadgimnazjalne
Zobacz ofertęWsipPodręcznik do nauki zawodutechnik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresu części 3 kwalifikacji T.15 (Planowanie i wykonywanie...75,40 zł -
Wsip Usługi żywieniowe w hotelarstwie
Zobacz ofertęWsipPodręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa realizujący treści z zakresu części 2 kwalifikacji T.12 (Przygotowywanie i podawanie śniadań)....67,67 zł -
Język niemiecki zawodowy w gastronomii. zeszyt ćwiczeń. szkoły ponadgimnazjalne Wsip
Zobacz ofertęWSiPZeszyt ćwiczeń do nauki języka niemieckiego zawodowego w gastronomii zezwala na wydajne opanowanie potrzebnego w pracy słownictwa. Trafnie dobrane...57,95 zł
Opinie i recenzje użytkowników
Dodaj opinie lub recenzję dla Zasady żywienia. planowanie i ocena. podręcznik do nauki technik żywienia i usług gastronomicznych. szkoły ponadgimnazjalne. Twój komentarz zostanie wyświetlony po moderacji.