Produkty powiązane
-
Format ab Żywienie i usługi gastronomiczne. część vi. zasady
Zobacz w sklepieFormat AbŻywienie i usługi gastronomiczne Cz. VI Zasady żywienia jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik...49,00 zł -
Zbiór zadań przygotowujących do egz. zaw. hgt.03. Format-ab
Zobacz w sklepieFormat-ABPODSTAWA PROGRAMOWA 2019 r. Zbiór przeznaczony dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji HGT.03. "Obsługa gości w obiekcie świadczącym...30,40 zł -
Towaroznawstwo spożywcze Format ab
Zobacz w sklepieFORMAT ABSpis treści: * Wiadomości wstępne; * Normy i normalizacja w przetwórstwie żywności; * Baza ascetyczncowa przetwórstwa spożywczego; * elementy...40,70 zł -
Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie. kwalifikacja hgt.03. podręcznik. część 1 Format-ab
Zobacz w sklepieFormat-AB"Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie" jest podręcznikiem wydanym w dwóch częściach, asygnowanym dla uczniów szkół kształcących...45,00 zł -
Format-ab Żywienie i usługi gastronomiczne. część iv. wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii
Zobacz w sklepieFormat-ABŻywienie i usługi gastronomiczneCz. IV. Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii jest podręcznikiem asygnowanym dla uczniów technikum...39,00 zł -
Format-ab Żywienie i usługi gastronomiczne. część ii. technologia gastronomiczna z towaroznawstwem
Zobacz w sklepieFormat-ABPodręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6....40,70 zł -
Dokumentacja hotelowa. kwalifikacja hgt.03 Format-ab
Zobacz w sklepieFormat-ABDokumentacja hotelowa do kwalifikacji HGT.03. Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie to innowacyjne, kolorowe, przypasowane...41,75 zł -
Format-ab Planowanie i ocena sposobu żywienia ćw. cz.2
Zobacz w sklepieFormat-ABZbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to postępowy komplet zadań przygotowujący ucznia technikum lub słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji...30,00 zł -
Format-ab Obsługa turystyczna. podstawy turystyki. część 4
Zobacz w sklepieFormat-ABPodręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik obsługi turystycznej w zakresie kwalifikacji T.13. Planowanie i...37,00 zł -
Format-ab Zbiór zadań przyg. do egz. potwierdzającego tg.12
Zobacz w sklepieFormat-ABZbiór zadań asygnowany dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji TG.12. Planowanie i realizacja usług w recepcji. Zawiera 5 zestawów,...26,00 zł -
Planowanie i ocena sposobu żywienia ćwiczenia cz.1 Format-ab
Zobacz w sklepieFormat-ABZbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to nowoczesny zestaw zadań przygotowujący ucznia technikum lub słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji...30,00 zł -
Technologia żywności. część 1. podstawy technologii żywności Format-ab
Zobacz w sklepieFORMAT-ABPodręcznik dedykowany dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik technologii żywności w technikach i szkołach policealnych. Podręcznik...61,59 zł
Opinie i recenzje użytkowników
Dodaj opinie lub recenzję dla Pracownia gastronomiczna cz.1. repetytorium. ćwiczenia praktyczne. kwalifikacja hgt.02. przygotowanie i wydawanie dań. Twój komentarz zostanie wyświetlony po moderacji.