Zdjęcia produktu


Pracownia gastronomiczna cz.1. repetytorium. ćwiczenia praktyczne. kwalifikacja hgt.02. przygotowanie i wydawanie dań (Format-AB)

(2020 / 152 / Format-AB / Longina Borkowicz / broszurowa / 9788389184887)
Podręczniki Format-AB
Dostepność na dzień 21.11.2024: w magazynie

Promocyjna oferta cenowa:

43,72 zł
Sklep TaniaKsiazka.pl
Przejdź do sklepu Najlepsza oferta w bazie!
Przejdź do sklepu 43,72 zł - najtaniej w bazie!

Prezentowana oferta sklepu TaniaKsiazka.pl jest najbardziej atrakcyjna cenowo spośród setek sklepów internetowych w naszej bazie. Przeglądaj pełny ranking cen i ofert Porównanie cen następuje w czasie rzeczywistym.

Recenzje i opinie

Opis produktu Pracownia gastronomiczna cz.1. repetytorium. ćwiczenia...

Książka autorstwa Longiny Borkowicz to kompendium kulinarne do przedmiotów: pracownia gastronomiczna oraz pracownia technologii gastronomicznej w ramach kwalifikacji HGT.02. Przygotowanie i wydawanie dań.

Jest opracowana do nowej podstawy programowej, zgodnie z ROZPORZĄDZENIEM MINISTRA EDUKACJI NARODOWEJ z dnia 16 maja 2019 r. W sprawie podstaw programowych kształcenia w zawodach szkolnictwa branżowego i dodatkowych umiejętności zawodowych w zakresie wybranych zawodów szkolnictwa branżowego.

Repetytorium przeznaczone jest dla uczniów branżowej szkoły pierwszego stopnia w zawodzie kucharz, uczniów technikum w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych oraz słuchaczy kwalifikacyjnych kursów zawodowych w kwalifikacji HGT.02.

oraz wszelkich, którzy chcą poznawać sztukę kulinarną. Celem repetytorium jest teoretyczne powtórzenie kluczowych zagadnień w obszarze tematycznym i wykonanie zadań poręcznych związanych z teorią.

Większość zadań ergonomicznych to ćwiczenia gastronomiczne stopniowo odkrywające techniki i sztukę kulinarną. Przepisy kulinarne zaprezentowane są krystalicznie i czytelnie. Uwzględniają zapotrzebowanie ilościowe minimalistycznców, prosty dostęp ascetycznców, narzędzia konieczne do wykonania zadania, polską tradycję, świeże trendy kulinarne, a także progresywny wpływ na żywienie człowieka.

Każdy dział materiału edukacyjnego posiada ciekawostki i wskazówki, które mogą być {pomocn|przydatn)e w kształceniu gastronomicznym. Pracownia gastronomiczna zostanie wydana w trzech częściach.

Dane oraz specyfikacja:

  • Kategoria

    Podręczniki
  • Producent

    Format-AB
  • ISBN

    9788389184887
  • Oprawa

    Broszurowa
  • Autor

    Longina borkowicz
  • Wydawnictwo

    Format-ab
  • Ilość stron

    152
  • Rok wydania

    2020
  • Przecena

    -
  • Opinia użytkowników

    -

Ranking ofert - najlepsze promocyjne ceny 2017

  • Pracownia gastronomiczna cz.1. Repetytorium. Ćwiczenia praktyczne. Kwalifikacja HGT.02. Przygotowanie i wydawanie dań (sklep TaniaKsiazka.pl)
    43,72 zł Sklep TaniaKsiazka.pl
    Przejdź do sklepu

W naszym rankingu znajduje się 1 promocyjnych ofert w cenie 43,72 zł.

Opinie i recenzje użytkowników

Dodaj opinie lub recenzję dla Pracownia gastronomiczna cz.1. repetytorium. ćwiczenia praktyczne. kwalifikacja hgt.02. przygotowanie i wydawanie dań. Twój komentarz zostanie wyświetlony po moderacji.

Produkty powiązane

Inne w kategorii Podręczniki