Zdjęcia produktu


Technologia żywności. część 1. podstawy technologii żywności (FORMAT-AB)

(2010 / 360 / Format-AB / praca zbiorowa / broszurowa / 9788389184351)
Podręczniki FORMAT-AB
Dostepność na dzień 23.11.2024: w magazynie

Promocyjna oferta cenowa:

63,07 zł
Sklep TaniaKsiazka.pl
Przejdź do sklepu Najlepsza oferta w bazie!
Przejdź do sklepu 63,07 zł - najtaniej w bazie!

Prezentowana oferta sklepu TaniaKsiazka.pl jest najbardziej atrakcyjna cenowo spośród setek sklepów internetowych w naszej bazie. Przeglądaj pełny ranking cen i ofert Porównanie cen następuje w czasie rzeczywistym.

Recenzje i opinie

Opis produktu Technologia żywności. część 1. podstawy technologii...

Podręcznik przeznaczony dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik technologii żywności w technikach i szkołach policealnych. Podręcznik przeznaczony dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik technice żywności w technikach i szkołach policealnych.

Dane oraz specyfikacja:

  • Kategoria

    Podręczniki
  • Producent

    FORMAT-AB
  • ISBN

    9788389184351
  • Oprawa

    Broszurowa
  • Autor

    Praca zbiorowa
  • Wydawnictwo

    Format-ab
  • Ilość stron

    360
  • Rok wydania

    2010
  • Przecena

    -
  • Opinia użytkowników

    -

Ranking ofert - najlepsze promocyjne ceny 2017

  • Technologia żywności. Część 1. Podstawy technologii żywności (sklep TaniaKsiazka.pl)
    63,07 zł Sklep TaniaKsiazka.pl
    Przejdź do sklepu

W naszym rankingu znajduje się 1 promocyjnych ofert w cenie 63,07 zł.

Opinie i recenzje użytkowników

Dodaj opinie lub recenzję dla Technologia żywności. część 1. podstawy technologii żywności. Twój komentarz zostanie wyświetlony po moderacji.

Produkty powiązane

Inne w kategorii Podręczniki