Zdjęcia produktu


Żywienie i usługi gastronomiczne. część ii. technologia gastronomiczna z towaroznawstwem (Format-AB)

(szkoła średnia / 2015 / 336 / Format-AB / broszurowa / 9788389184665)
Podręczniki Format-AB
Dostepność na dzień 21.11.2024: w magazynie

Promocyjna oferta cenowa:

41,68 zł
Sklep TaniaKsiazka.pl
Przejdź do sklepu Najlepsza oferta w bazie!
Przejdź do sklepu 41,68 zł - najtaniej w bazie!

Prezentowana oferta sklepu TaniaKsiazka.pl jest najbardziej atrakcyjna cenowo spośród setek sklepów internetowych w naszej bazie. Przeglądaj pełny ranking cen i ofert Porównanie cen następuje w czasie rzeczywistym.

Recenzje i opinie

Opis produktu Żywienie i usługi gastronomiczne. część ii. technologia...

Podręcznik do nowej podstawy programowej asygnowany do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i napojów.Dopuszczony do korzystania szkolnego.OD AUTOREK:Szanowni Państwo,decyzja o zakupie tego właśnie podręcznika, skierowanego do uczniów kształcących się w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6.

Sporządzanie potraw i napojów, niech będzie podyktowana świadomością jego wysokiej jakości, postępowości, merytorycznej zawartości, dostępności dla uczniów, metodycznego podejścia do tematów i interesujących rozwiązań graficznych.

Na walory skłaniające do wyboru tej właśnie publikacji, składają się także:Aktualne treści wynikające zarówno ze zmian podstaw programowych jak i aktualizacji wiedzy merytorycznej.Połączenie części towaroznawczej z techniczną co znakomicie usprawnia realizację treści programowych bez konieczności poszukiwania oddzielnego podręcznika.

Wyróżnienie części towaroznawczej nie tylko strukturalne, lecz także kolorystyczne zezwalające na korzystanie z podręcznika także w szkołach, gdzie Towaroznawstwo jest wykonywane jako samodzielny przedmiot.Wprowadzenie na końcu każdej części jednocześnie towaroznawczej jak i technicznej zestawu ćwiczeń i ich spisu na końcu podręcznika trafnie do rozdziałów, których dotyczą co usprawnia ich wynajdzienie, a przeważnie wybór ćwiczeń do solidnych zajęć.nowatorskie podejście do tytułów podrozdziałów, zapisanych w postaci pytań, zachęcając do poszukiwania odpowiedzi, inspiruje i usprawnia rozwiązywanie konkretnych problemów.Tak kompleksowego podręcznika w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych nie było dotąd na półkach księgarskich.Danuta Górecka, Halina Limanówka, Ewa Superczyńska, Melania Żylińska-KaczmarekPodręcznik do technologii gastronomicznej z towaroznawstwem ukaże się w 3 częściach

Dane oraz specyfikacja:

  • Kategoria

    Podręczniki
  • Producent

    Format-AB
  • ISBN

    9788389184665
  • Oprawa

    Broszurowa
  • Wydawnictwo

    Format-ab
  • Ilość stron

    336
  • Rok wydania

    2015
  • Poziom nauczania

    Szkoła średnia
  • Przecena

    -
  • Opinia użytkowników

    -

Ranking ofert - najlepsze promocyjne ceny 2017

  • Żywienie i usługi gastronomiczne. Część II. Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem (sklep TaniaKsiazka.pl)
    41,68 zł Sklep TaniaKsiazka.pl
    Przejdź do sklepu

W naszym rankingu znajduje się 1 promocyjnych ofert w cenie 41,68 zł.

Opinie i recenzje użytkowników

Dodaj opinie lub recenzję dla Żywienie i usługi gastronomiczne. część ii. technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Twój komentarz zostanie wyświetlony po moderacji.

Produkty powiązane

Inne w kategorii Podręczniki