Podręczniki Format-AB
25 produktówPopularne w ostatnim czasie:
-
Żywienie i usługi gastronomiczne. część vii. organizacja produkcji gastronomicznej Format-ab
Zobacz w sklepieFormat-ABPodręcznik zgodny z Reformą 2017 r., do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych...35,36 zł -
Zbiór zadań przygotowujących do egz. zaw. hgt.03. Format-ab
Zobacz w sklepieFormat-ABPODSTAWA PROGRAMOWA 2019 r. Zbiór dedykowany dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji HGT.03. "Obsługa gości w obiekcie świadczącym...32,00 zł -
Format ab Żywienie i usługi gastronomiczne. część vi. zasady
Zobacz w sklepieFormat AbŻywienie i usługi gastronomiczne Cz. VI Zasady żywienia jest podręcznikiem asygnowanym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik...49,53 zł -
Towaroznawstwo spożywcze Format ab
Zobacz w sklepieFORMAT ABSpis treści: * Wiadomości wstępne; * Normy i normalizacja w przetwórstwie żywności; * Baza ascetyczncowa przetwórstwa spożywczego; * składniki...39,41 zł -
Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie. kwalifikacja hgt.03. podręcznik. część 1 Format-ab
Zobacz w sklepieFormat-AB"Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie" jest podręcznikiem wydanym w dwóch częściach, dedykowanym dla uczniów szkół kształcących...39,00 zł -
Format-ab Planowanie i ocena sposobu żywienia ćw. cz.2
Zobacz w sklepieFormat-ABZbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to progresywny zestaw zadań przygotowujący ucznia technikum albo słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji...30,33 zł -
Format-ab Żywienie i usługi gastronomiczne. część ii. technologia gastronomiczna z towaroznawstwem
Zobacz w sklepieFormat-ABPodręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6....39,41 zł -
Format-ab Żywienie i usługi gastronomiczne. część iv. wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii
Zobacz w sklepieFormat-ABŻywienie i usługi gastronomiczneCz. IV. Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii jest podręcznikiem dedykowanym dla uczniów technikum...39,41 zł -
Hotelarstwo Marketing usług hotelarskich cz.6 - Beata Sawicka, Hanna Górska-Warsewicz, Monika Świątkowska, Agnieszka Tul-Krzyszczuk, Ewa Świstak, ANNA SAWICKA-MUCHEWICZ, TERESA MIKULSKA, 180728
Zobacz w sklepieFormat-ABHotelarstwo cz. VI Marketing usług hotelarskich jest podręcznikiem asygnowanym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik hotelarstwa...20,93 zł -
Obsługa turystyczna. część ii. organizacja imprez. tom 2, 151066
Zobacz ofertęFORMAT ABPodręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik obsługi turystycznej. Dopuszczony do korzystania szkolnego. Rok...28,49 zł -
Zbiór zadań przygotowujących do egzaminu potwierdzającego kwalifikację t.15. "organizacja żywienia i usług gastronomicznych" cz.2 - elżbieta żochowska Format-ab
Zobacz w sklepieFormat-ABCzęść druga zbioru autorstwa Elżbiety Żochowskiej dedykowanego dla zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. Posiada 5 zestawów pytań...20,02 zł -
Zbiór zadań przygotowujących do egzaminu potwierdzającego kwalifikację t.15. "organizacja żywienia i usług gastronomicznych" - elżbieta żochowska Format-ab
Zobacz w sklepieFormat-ABZbiór autorstwa Elżbiety Żochowskiej przeznaczony dla zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. Gromadzi 5 zestawów pytań (część pisemna)...15,00 zł -
Format-ab Hotelarstwo. część iii. działalność recepcji
Zobacz w sklepieFormat-ABPodręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik hotelarstwa. Dopuszczony do wykorzystania szkolnego. Rok dopuszczenia...40,14 zł -
Żywienie i usługi gastronomiczne. część v. działalność Format-ab
Zobacz w sklepieFormat-ABŻywienie i usługi gastronomiczne. Cz. V. Działalność gospodarcza w gastronomii jest podręcznikiem asygnowanym dla uczniów technikum kształcącego...35,00 zł -
Format-ab Obsługa turystyczna. podstawy turystyki. część 4
Zobacz w sklepieFormat-ABPodręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik obsługi turystycznej w zakresie kwalifikacji T.13. Planowanie i...37,00 zł -
Format-ab Zbiór zadań przyg. do egz. potwierdzającego tg.12
Zobacz w sklepieFormat-ABZbiór zadań dedykowany dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji TG.12. Planowanie i realizacja usług w recepcji. Zawiera 5 zestawów,...26,00 zł -
Planowanie i ocena sposobu żywienia ćwiczenia cz.1 Format-ab
Zobacz w sklepieFormat-ABZbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to innowacyjny pakiet zadań przygotowujący ucznia technikum lub słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji...30,33 zł -
Pracownia gastronomiczna cz.1. repetytorium. ćwiczenia praktyczne. kwalifikacja hgt.02. przygotowanie i wydawanie dań
Zobacz w sklepieFormat-ABKsiążka autorstwa Longiny Borkowicz to kompendium kulinarne do przedmiotów: pracownia gastronomiczna, a także pracownia technologii gastronomicznej...45,00 zł -
Dokumentacja hotelowa. kwalifikacja hgt.03 Format-ab
Zobacz w sklepieFormat-ABDokumentacja hotelowa do kwalifikacji HGT.03. Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie to nowoczesne, kolorowe, dostosowane do...38,41 zł -
Format-ab Obsługa klientów w branży gastronomicznej żywienie i usługi gastronomiczne cz.11 kwalifikacja t.6, t.15 - ewa świstak, hanna górska-warsewicz, monika
Zobacz w sklepieFORMAT-ABŻywienie i usługi gastronomiczne cz. XI. Obsługa konsumentów w branży gastronomicznej to podręcznik przeznaczony dla uczniów technikum kształcącego...38,41 zł -
Format-ab Realizacja usług w recepcji. część 2
Zobacz ofertęFormat-AB"Realizacja usług w recepcji" jest wydanym w dwóch częściach podręcznikiem dedykowanym dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik hotelarstwa....35,00 zł -
Zbiór zadań przygotowujacych do egzaminu potwierdzajacego kwalifikacje t.12. obsługa gości podczas pobytu w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie. technik hotelarstwa Format-ab
Zobacz w sklepieFormat-ABZbiór przeznaczony dla zawodu technik hotelarstwa. Gromadzi 7 zestawów pytań (część pisemna), a także 4 zadania (część funkcjonalna), które posiadają...20,02 zł -
Realizacja usług w recepcji. część 1 Format-ab
Zobacz w sklepieFormat-AB"Realizacja usług w recepcji" jest wydanym w dwóch częściach podręcznikiem asygnowanym dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik hotelarstwa....38,00 zł -
Zbiór zadań przygotowujących do egzaminu potwierdzającego kwalifikację t.13 Format-ab
Zobacz ofertęFormat-ABZbiór asygnowany dla zawodu technik obsługi turystycznej w zakresie kwalifikacji T.13. "Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych"....30,00 zł -
Technologia żywności. część 1. podstawy technologii żywności Format-ab
Zobacz w sklepieFORMAT-ABPodręcznik przeznaczony dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik technologii żywności w technikach i szkołach policealnych. Podręcznik...59,64 zł