Mimo szczepień co roku dopada Cię paskudna grypa? Martwisz się, iż Twoja pociecha ciągle przynosi ze szkoły jakieś choróbska? Na myśl o najlżejszym nawet przeziębieniu panikującego i marudzącego w jego trakcie lubego cierpnie Ci skóra? Przeraża Cię perspektywa tygodnia spędzonego z tonami chusteczek higienicznych? Nie martw się! choćby nie wiesz, jak łatwo pozbyć się tego rodzaju problemów! Na co dzień nie zastanawiamy się, co i w jakich ilościach jemy. A to spory błąd! Odpowiednią dietą można zdziałać cuda. Od lat przekonują o tym Lech Tkaczyk i Barbara Jakimowicz-Klein. Dieta wytrzymałościowa to kolejna książka traktująca o potędze tkwiącej w racjonalnym odżywianiu i o sporej mocy ziół. Dowiedzieć się z niej można, co sprawia, iż chorujemy, w jaki sposób warto ulepszać własne samopoczucie, dlaczego najlepiej jeść pomidory, kalafior i śliwki, a potrawy doprawiać czosnkiem, pokrzywą, cynamonem, gorczycą itd. Warto przy tym zaznaczyć, że kolejna publikacja Wydawnictwa ASTRUM to nie tylko zestawienie teoretycznych dywagacji – jej różnorodność tkwi w pokaźnym zbiorze sprawdzonych receptur na smaczne i zdrowe dania podnoszące odporność organizmu! Chcesz być w prawidłowej formie? Zajrzyj do tej książki potrzebnie!
Tytuł Dieta wytrzymałościowa Autor Barbara Jakimowicz-Klein Wydawnictwo Astrum EAN 9788372776990 ISBN 9788372776990 Kategoria Poradniki\Kuchnia kolekcja Zdrowie i uroda ilość stron 172 Format 14.8x20.4x1.1 cm Rok wydania 2014 Oprawa Miękka Wydanie 1 Waga 0.293 kg
Opinie i recenzje użytkowników
Dodaj opinie lub recenzję dla Dieta odpornościowa. Twój komentarz zostanie wyświetlony po moderacji.