Przed Państwem kolejna książka z serii Kuchnie świata. Dzieło wyjątkowo oczekiwane i perfekcyjnie wydane dla smakoszy WSPÓŁCZESNA KUCHNIA AZJATYCKA. Obejmuje ona tradycyjne i te bardziej wyszukane potrawy kuchni chińskiej, tajskiej, koreańskiej, indyjskiej i japońskiej. Jesteś wielkim smakoszem? Kochasz kuchnie dalekiej Azji? A może lubisz należycie i niedrogo zjeść i własne zdrowie jest dla Ciebie najważniejsze? Chcesz móc w pełni korzystać z uroków życia do szczególnie późnej starości? Oczywiście! Sposób na zaspokojenie Twoich potrzeb i oczekiwań odszukasz w tym olbrzymim, bogato ilustrowanym kompendium wiedzy kulinarnej Dalekiego Wschodu. Wszak właściwe odżywianie to korzystne samopoczucie, zdrowie, radość życia i witalność. Ukazujemy więc kuchnię coraz bardziej znaną i docenianą, a na ogół zdrową, lekkostrawną i niskokaloryczną. WSPÓŁCZESNA KUCHNIA AZJATYCKA to precyzyjna, z wielką znajomością rzeczy napisana książka na temat szeroko pojętej kultury kulinarnej mieszkańców Wschodu. Dzięki zawartym w niej wyrafinowanym opisom i przepisom, będą mogli Państwo poczuć smak i aromat Orientu, odkryć walory inaczej przyrządzonych świeżych i kiszonych warzyw, ryb, owoców morza, sera sojowego tofu oraz najróżniejszych przypraw, a także ziół, typowo o właściwościach leczniczych. W tym tkwi błyskotliwość tej kuchni! Po prostu jest smaczna i zdrowa, zachwyca swą oryginalnością, cieszy oko i podniebienie! bez wątpienia należy ją poznać. Jeśli poznacie już Państwo tajniki współczesnej kuchni azjatyckiej, a interesuje Was klasyka kuchni Dalekiego Wschodu zapraszam do zakupu książki klasycznA KUCHNIA AZJATYCKA.
Tytuł Współczesna kuchnia azjatycja Autor praca zbiorowa Wydawnictwo ASTRUM EAN 9788372775573 ISBN 9788372775573 Kategoria Literatura, Kulinaria liczba stron 312 Format 290x195 mm Oprawa twarda
Opinie i recenzje użytkowników
Dodaj opinie lub recenzję dla Współczesna kuchnia azjatycja. Twój komentarz zostanie wyświetlony po moderacji.