Zdjęcia produktu


Podano do stołu. dlaczego prawie wszystko, co nam dotąd mówiono o jedzeniu, nie jest prawdą (Marginesy)

(9788367510745)
Hobby i poradniki Marginesy
Dostepność na dzień 17.05.2024: w magazynie

Promocyjna oferta cenowa:

31,18 zł
Sklep TaniaKsiazka.pl
Przejdź do sklepu Najlepsza oferta w bazie!
Przejdź do sklepu 31,18 zł - najtaniej w bazie!

Prezentowana oferta sklepu TaniaKsiazka.pl jest najbardziej atrakcyjna cenowo spośród setek sklepów internetowych w naszej bazie. Przeglądaj pełny ranking cen i ofert Porównanie cen następuje w czasie rzeczywistym.

Recenzje i opinie

Opis produktu Podano do stołu. dlaczego prawie wszystko, co nam dotąd...

Czy śniadanie rzeczywiście jest najważniejszym posiłkiem dnia?

Czy liczenie kalorii ma sens?

Czy istnieją dowody na to, że kawa jest dla nas zgubna?

Dzięki swym pionierskim badaniom profesor Tim Spector obala te i sporo innych mitów na temat jedzenia. W książce podano do stołu analizuje skandaliczny brak wiarygodnych badań stojących za wieloma planami dietetycznymi, oficjalnymi zaleceniami i cudownymi kuracjami, i zachęca nas do ponownego przemyślenia naszej relacji z jedzeniem – nie tylko dla naszego zdrowia jako jednostek, lecz dla przyszłości planety.

NR 1 NA LIŚCIE BESTSELLERÓW „SUNDAY TIMESA", bestseller Amazona

„Fascynujące i krytyczne spojrzenie na lubiane mity o jedzeniu".

Michael Mosley, autor książki Jelita wiedzą lepiej

„Ta książka powinna być dostępna na receptę".

Felicity Cloake, autorka książek, dziennikarka specjalizująca się w kulinariach

„Rewolucja żywieniowa już trwa, a Tim Spector stał się jednym z jej pionierów. To, co pisze, jest pouczające i stanowczo aktualne".

Yotam Ottolenghi, pisarz, restaurator i pisarz kulinarny

„Ta książka pomoże ci zdecydować, co dodać do listy następnych zakupów w sklepie spożywczym… To jedna z najistotniej przezroczystych i dostępnych książek o odżywianiu, jakie czytałam. Odświeżająco bezstronna, głęboko pouczająca i wolna od popularnych zasad dietetycznych".

Bee Wilson, „Guardian"

„Dementuje dekady fałszywych informacji. przekazano do stołu to fascynująca lektura".

Tony Turnbull, „The Times"

podano do stołu to przebój literatury na temat żywienia".

Niall Toner, „Sunday Times"

„Obok tej książki nie można przejść obojętnie. Jest punktem wyjścia do dyskusji na temat żywienia w Polsce".

dr inż. Agnieszka Leciejewska, specjalista dietetyk

Tim Spector – profesor epidemiologii genetycznej w King’s College w Londynie i honorowy konsultant w szpitalach Guy’s i St Thomas’. Wielokrotnie nagradzany ekspert w dziedzinie medycyny personalizowanej i mikrobiomu jelitowego i autor książek, w tym bestsellerowych podano do stołu, Food for Life i The Diet Myth. Regularnie występuje w telewizji, radiu i podcastach na całym świecie i stał się jednym ze stu zwykle cytowanych naukowców. Jest współzałożycielem marki ZOE zajmującej się spersonalizowanym żywieniem i kieruje największym na świecie obywatelskim projektem naukowym dotyczącym zdrowia – badaniem ZOE Health. W 2020 roku został nagrodzony Orderem Imperium Brytyjskiego za swoją pracę przy zwalczaniu epidemii COVID-19.

Tytuł przekazano do stołu. Dlaczego prawie wszystko, co nam dotąd mówiono o jedzeniu, nie jest prawdą Autor Tim Spector Tłumacz Danuta Śmierzchalska Wydawnictwo Marginesy EAN 9788367510745 ISBN 9788367510745 Kategoria Poradniki\Uroda i zdrowie ilość stron 336 Rok wydania 2023 Oprawa Miękka ze skrzydełkami Wydanie 1

Dane oraz specyfikacja:

Ranking ofert - najlepsze promocyjne ceny 2017

  • Podano do stołu. Dlaczego prawie wszystko, co nam dotąd mówiono o jedzeniu, nie jest prawdą (sklep TaniaKsiazka.pl)
    31,18 zł Sklep TaniaKsiazka.pl
    Przejdź do sklepu

W naszym rankingu znajduje się 1 promocyjnych ofert w cenie 31,18 zł.

Opinie i recenzje użytkowników

Dodaj opinie lub recenzję dla Podano do stołu. dlaczego prawie wszystko, co nam dotąd mówiono o jedzeniu, nie jest prawdą. Twój komentarz zostanie wyświetlony po moderacji.

Produkty powiązane

Inne w kategorii Hobby i poradniki