Ramen krok po kroku to blisko 100 przepisów na jedno z najpopularniejszych dań kuchni japońskiej od bazowych, najprostszych, po bardziej złożone i finezyjne. Ta książka kucharska po brzegi wypełniona jest smakiem. Znalazły się w niej instrukcje dla początkujących, wykaz koniecznych oraz wskazówki, co zrobić, by móc w każdej chwili przyrządzić wyśmienitą japońską zupę z makaronem.
Zacznij od przepisów na podstawowe komponenty ramenu, np. Wywar z kości drobiowych, potem dodaj przyprawy i pozostałe komponenty, by ugotować zupę o wielowymiarowym smaku. W książce znajdziesz przepisy równocześnie na konwencjonalny ramen, jak i na ramen w nowoczesnym wydaniu, np. Z chrupiącym jarmużem.
Tytuł Ramen krok po kroku w.2 Autor Robin Donovan Wydawnictwo RM EAN 9788381514552 ISBN 9788381514552 Kategoria Literatura, Kulinaria liczba stron 158 Format 230x188 mm Rok wydania 2023 Oprawa broszurowa
Opinie i recenzje użytkowników
Dodaj opinie lub recenzję dla Ramen krok po kroku. Twój komentarz zostanie wyświetlony po moderacji.