Zdjęcia produktu


Organizacja żywienia i usł. gastr.kwal.hgt.12.cz.2 - marzanna zienkiewicz, joanna duda, sebastian krzy (WSiP)

(2020 / 480 / WSiP / Marzanna Zienkiewicz, Joanna Duda, Sebastian Krzy / broszurowa / 9788302190674)
Podręczniki WSiP
Dostepność na dzień 29.05.2024: w magazynie

Promocyjna oferta cenowa:

73,00 zł
Sklep Bee.pl
Przejdź do sklepu Najlepsza oferta w bazie!
Przejdź do sklepu 73,00 zł - najtaniej w bazie!

Prezentowana oferta sklepu Bee.pl jest najbardziej atrakcyjna cenowo spośród setek sklepów internetowych w naszej bazie. Przeglądaj pełny ranking cen i ofert Porównanie cen następuje w czasie rzeczywistym.

Recenzje i opinie

Opis produktu Organizacja żywienia i usł. gastr.kwal.hgt.12.cz.2...

Podręcznik prezentuje najnowsze trendy w usługach gastronomicznych. Ukazuje prekursorskie rozwiązania równocześnie pod względem sztuki kulinarnej (kuchnia fusion, kuchnia molekularna), jak i świadczenia usług (bufety i przyjęcia tematyczne, catering przygotowany pod kątem specyfiki marki).

Autorzy przybliżają zagadnienia przy pomocy licznych przykładów, dzięki temu pokazują, jak teoria przekłada się na praktykę. Publikacja omawia ponadto zagadnienie związane z BHP – systemy bezpieczeństwa w zakładach gastronomicznych (HACCP, GMP, GHP), KPS – sposoby radzenia sobie z najróżniejszym typem gości, metody łagodzenia konfliktów, sposoby radzenia sobie ze stresem, oraz OMZ – rolę lidera zespołu, specyfikę pracy zespołowej itp.

Liczne przykłady, wzory dokumentów, ilustracje i propozycje pracy projektowej sprawiają, iż podręcznik nie tylko przygotuje do egzaminu, lecz też do pełnego i satysfakcjonującego życia zawodowego. Oprócz słowniczka terminów w trzech językach (polskim, angielskim i niemieckim) publikacja też słowniczek podstawowych zwrotów, które mogą się przydać w obsłudze gości zagranicznych.

Powyższy opis pochodzi od wydawcy.

Dane oraz specyfikacja:

  • Kategoria

    Podręczniki
  • Producent

    WSiP
  • ISBN

    9788302190674
  • Oprawa

    Broszurowa
  • Autor

    Marzanna zienkiewicz, joanna duda, sebastian krzy
  • Wydawnictwo

    Wsip
  • Ilość stron

    480
  • Rok wydania

    2020
  • Przecena

    -
  • Opinia użytkowników

    -

Ranking ofert - najlepsze promocyjne ceny 2017

  • Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja HGT.12. Część 2. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych (sklep Bee.pl)
    73,00 zł Sklep Bee.pl
    Przejdź do sklepu
  • Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja HGT.12. Część 2. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych (sklep TaniaKsiazka.pl)
    73,00 zł Sklep TaniaKsiazka.pl
    Przejdź do sklepu
  • Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja HGT.12. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. Część 2 (sklep Empik)
    73,08 zł Sklep Empik
    Przejdź do sklepu

W naszym rankingu znajduje się 3 promocyjnych ofert w cenach od 73,00 zł do 73,08 zł.

Opinie i recenzje użytkowników

Dodaj opinie lub recenzję dla Organizacja żywienia i usł. gastr.kwal.hgt.12.cz.2 - marzanna zienkiewicz, joanna duda, sebastian krzy. Twój komentarz zostanie wyświetlony po moderacji.

Produkty powiązane

Inne w kategorii Podręczniki