Produkty powiązane
-
Hotelarstwo cz. v podstawy dział. przed. format-ab
Zobacz w sklepieFormat-ABHotelarstwo cz. V Podstawy działalności przedsiębiorstwa jest podręcznikiem asygnowanym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik...39,00 zł -
Zbiór zadań przygotowujacych do egzaminu potwierdzajacego kwalifikacje t.12. obsługa gości podczas pobytu w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie. technik hotelarstwa Format-ab
Zobacz w sklepieFormat-ABZbiór przeznaczony dla zawodu technik hotelarstwa. Zawiera 7 zestawów pytań (część pisemna) i 4 zadania (część ergonomiczna), które posiadają...20,02 zł -
Zbiór zadań przygotowujących do egzaminu potwierdzającego kwalifikację t.15. "organizacja żywienia i usług gastronomicznych" cz.2 - elżbieta żochowska Format-ab
Zobacz w sklepieFormat-ABCzęść druga zbioru autorstwa Elżbiety Żochowskiej asygnowanego dla zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. Zawiera 5 zestawów pytań...20,02 zł -
Format-ab Realizacja usług w recepcji. część 2
Zobacz w sklepieFormat-AB"Realizacja usług w recepcji" jest wydanym w dwóch częściach podręcznikiem asygnowanym dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik hotelarstwa....35,00 zł -
Hotelarstwo Marketing usług hotelarskich cz.6 - Beata Sawicka, Hanna Górska-Warsewicz, Monika Świątkowska, Agnieszka Tul-Krzyszczuk, Ewa Świstak, ANNA SAWICKA-MUCHEWICZ, TERESA MIKULSKA, 180728
Zobacz w sklepieFormat-ABHotelarstwo cz. VI Marketing usług hotelarskich jest podręcznikiem asygnowanym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik hotelarstwa...20,93 zł -
Zbiór zadań przygotowujących do egzaminu potwierdzającego kwalifikację t.13 Format-ab
Zobacz w sklepieFormat-ABZbiór asygnowany dla zawodu technik obsługi turystycznej w zakresie kwalifikacji T.13. "Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych"....30,00 zł -
Żywienie i usługi gastronomiczne. część vii. organizacja produkcji gastronomicznej Format-ab
Zobacz ofertęFormat-ABPodręcznik zgodny z Reformą 2017 r., do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych...35,36 zł -
Towaroznawstwo spożywcze Format ab
Zobacz ofertęFORMAT ABSpis treści: * Wiadomości wstępne; * Normy i normalizacja w przetwórstwie żywności; * Baza ascetyczncowa przetwórstwa spożywczego; * elementy...41,12 zł -
Zbiór zadań przygotowujących do egz. zaw. hgt.03. Format-ab
Zobacz ofertęFormat-ABPODSTAWA PROGRAMOWA 2019 r. Zbiór przeznaczony dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji HGT.03. "Obsługa gości w obiekcie świadczącym...30,68 zł -
Format ab Żywienie i usługi gastronomiczne. część vi. zasady
Zobacz ofertęFormat AbŻywienie i usługi gastronomiczne Cz. VI Zasady żywienia jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik...49,53 zł -
Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie. kwalifikacja hgt.03. podręcznik. część 1 Format-ab
Zobacz ofertęFormat-AB"Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie" jest podręcznikiem wydanym w dwóch częściach, asygnowanym dla uczniów szkół kształcących...39,00 zł -
Format-ab Żywienie i usługi gastronomiczne. część iv. wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii
Zobacz ofertęFormat-ABŻywienie i usługi gastronomiczneCz. IV. Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii jest podręcznikiem asygnowanym dla uczniów technikum...39,41 zł
Opinie i recenzje użytkowników
Dodaj opinie lub recenzję dla Hotelarstwo cz. v podstawy dział. przed. Twój komentarz zostanie wyświetlony po moderacji.