"Kolejna bestsellerowa książka autorki „Odżywiania według Pięciu Przemian”
Wywodząca się z medycyny chińskiej tradycja odżywiania według Pięciu Przemian to metoda, dzięki której każdy posiłek jest sycący, dostarcza organizmowi niezbędnych komponentów i utrzymuje go w nadzwyczajnej harmonii. Po zapoznaniu się z jej podstawowymi założeniami metoda ta okazuje się również prosta i intuicyjna. Gotując zgodnie z zasadami Przemiany Wody, Ziemi, Metalu, Drzewa i Ognia, zapewnisz sobie i swej rodzinie zdrowie i równowagę!
W tej książce odszukasz podstawowe zasady gotowania według Pięciu Przemian i 200 przepisów na pyszne dania, z których mnóstwo przygotujesz w mniej aniżeli 30 minut! Odkryjesz wśród nich smaczne i zdrowe potrawy mięsne i wegetariańskie, słodkie i pikantne śniadania, desery, domowe wypieki i napoje. Przy każdym przepisie wynajdziesz także wyznaczonia zdrowotne.
Wsłuchaj się w swoje potrzeby i wykorzystaj przepisy z tej wyjątkowej książki kucharskiej, by wzmocnić swój fizyczny dobrostan i polepszyć samopoczucie, a wszystko to w zgodzie z naturalnym cyklem pór roku i w harmonii energetycznej.
Powyższy opis pochodzi od wydawcy."
Opinie i recenzje użytkowników
Dodaj opinie lub recenzję dla Gotowanie według pięciu przemian. 200 przepisów na wzmocnienie ciała i umysłu. Twój komentarz zostanie wyświetlony po moderacji.