uwielbiasz tradycyjne, domowe jedzenie, lecz wiesz, że znajduje się ono na czarnej liście? Katujesz siebie i innych wyszukanymi, niskokalorycznymi potrawami, choć w duchu marzysz już tylko o tym, żeby wrócić do dotychczasowej diety? A może przygotowujesz kilka posiłków, bo domownicy kręcą nosem na to, co ląduje na ich talerzu, i domagają się kotleta czy gołąbka?
Koniec z gotowaniem dla każdego innego obiadu! Czas na zdrową alternatywę dla dotychczasowych posiłków, która pomoże wrócić do zdrowia całej twojej rodzinie.
Żyjemy w czasach nadmiaru, w czasach, w których więcej osób umiera z powodu zbyt pokaźnej ilości jedzenia aniżeli jego braku, a na choroby cywilizacyjne takie jak otyłość, cukrzyca, choroby sercowo-naczyniowe i autoimmunologiczne zapadają coraz młodsi ludzie. Nawet dzieci!
Insulinooporność stała się plagą XXI wieku. Dotyczyć może każdego, bez względu na wiek, płeć, masę ciała i miejsce zamieszkania. Dotyka zarówno młode i aktywne osoby, jak i starsze.
W tej książce pokazujemy, dlaczego warto wykonać szczegółową diagnostykę w kierunku insulinooporności, a także udowadniamy, że diagnoza to nie wyrok! Wręcz przeciwnie, to bodziec do nowego, zdrowego życia.
Kuchnia polska w insulinooporności nie musi być nudna i monotonna, a tym bardziej restrykcyjna i głodówkowa. Możesz jeść sporo smacznych, sycących potraw, nawiązujących do konwencjonalnej kuchni polskiej.
Tytuł Insulinooporność w polskiej kuchni wyd. 2022 Autor Magdalena Makarowska,Dominika Musiałowska Wydawnictwo Feeria EAN 9788367327183 ISBN 9788367327183 Kategoria Kuchnia,diety\Diety i zdrowe żywienie liczba stron 350 Format 16.5x20.5x2.5 cm Rok wydania 2022 Oprawa Miękka Wydanie 1 Waga 0.81 kg
Opinie i recenzje użytkowników
Dodaj opinie lub recenzję dla Insulinooporność w polskiej kuchni w.2022. Twój komentarz zostanie wyświetlony po moderacji.