Jak wspomóc ciało i umysł, żeby jak najdłużej radować się zdrowiem i szczęściem?
Depresja jest jedną z najczęściej występujących chorób na świecie. Według statystyk WHO w 2017 r. Na świecie cierpiało na nią około 350 mln osób. Polskie statystyki mówią o 1,5 mln osób.
Jak w naturalny sposób możemy uniemożliwiać depresji, jak wspomagać organizm w czasie choroby? Na te pytania odpowiadają Karolina i Maciej Szaciłło, autorzy książki.
Korzystając z najstarszego systemu medycznego ajurwedy oraz współczesnej dietetyki, autorzy radzą w jaki sposób przeciwdziałać depresji, jak podnieść życiową energię i jak odróżnić depresję od okresowego spadku nastroju.
W książce Depresja. Jedzenie, które leczy wyszukasz m.in.:
- 80 przepisów na główne posiłki i przekąski oraz kiszonki, mieszanki przypraw, naturalne suplementy oraz napoje podnoszące poziom energii
- książkę uzupełniają przykłady technik oddechowych, medytacji oraz zabiegów olejowych.
Karolina i Maciej Szaciłło.
Eksperci od zdrowego żywienia, a także ekologicznego trybu życia. Wspólnie prowadzą szkolenia oraz warsztaty zdrowego odżywania, a także medytacji. Są autorami popularnych poradników dietetycznych, m.in. Jedzenie, które leczy, Zdrowa tarczyca, Dieta Raw Food (wszystkie pozycje wydane przez Wydawnictwo Zwierciadło).
Tytuł Depresja jedzenie które leczy Autorzy Karolina Szaciłło, Maciej Szaciłło Wydawnictwo Zwierciadło EAN 9788381320443 ISBN 9788381320443 Kategoria Kuchnia,diety\Diety i zdrowe żywienie ilość stron 272 Format 19.3x24.5x2.3 cm Rok wydania 2018 Oprawa Twarda Wydanie 1 Waga 0.866 kg
Opinie i recenzje użytkowników
Dodaj opinie lub recenzję dla Depresja jedzenie które leczy. Twój komentarz zostanie wyświetlony po moderacji.