Zdjęcia produktu


Historia owoców tropikalnych od awokado do zapote (Bellona)

(2018 / 310 / Bellona / Jarosław Molenda / miękka / 9788311153721)
Kuchnia, przepisy kulinarne Bellona
Dostepność na dzień 27.04.2024: brak

Promocyjna oferta cenowa:

Niestety na chwilę obecną w naszej bazie nie ma sklepów posiadających {produkt} w magazynie. Prosimy spróbować ponownie później.

Recenzje i opinie

Opis produktu Historia owoców tropikalnych od awokado do zapote

W naszych supermarketach pojawia się coraz więcej egzotycznych owoców, o których pochodzeniu, a także walorach smakowych czy zdrowotnych wiemy niezbyt sporo. Mijamy je obojętnie niejednokrotnie dlatego, że nie wiemy, jak je jeść.

Oto opracowanie, które uzmysłowi nam, jak mnóstwo tracimy, podchodząc nieufnie do czerymoi, kaki, chinoli, lepiej znanej jako marakuja, czy zapote. Z tej książki dowiesz się między innymi: co to jest gruszka aligatora$1455 za jakim owocem tęsknił na emigracji Gabriel García Márquez$1456 jakie drzewo Indianie uważają za palmę życia$1457 czy pieniądze rzeczywiście nie śmierdzą$1458 tego, iż kiwi wcale nie pochodzi z Nowej Zelandii kto przepada za słoniowymi wszami$1459 gdzie rosną owoce zwane,,ogniem Zeusa"$1460 od kiedy Amerykanie żują gumę$1461 Powyższy opis pochodzi od wydawcy.

Dane oraz specyfikacja:

  • Kategoria

    Kuchnia, przepisy kulinarne
  • Producent

    Bellona
  • ISBN

    9788311153721
  • Oprawa

    Miękka
  • Autor

    Jarosław molenda
  • Wydawnictwo

    Bellona
  • Ilość stron

    310
  • Rok wydania

    2018
  • Opinia użytkowników

    -

Ranking ofert - najlepsze promocyjne ceny 2017

W naszym rankingu znajduje się 0 promocyjnych ofert w cenie 0,00 zł.

Opinie i recenzje użytkowników

Dodaj opinie lub recenzję dla Historia owoców tropikalnych od awokado do zapote. Twój komentarz zostanie wyświetlony po moderacji.

Produkty powiązane

Inne w kategorii Kuchnia, przepisy kulinarne