Zdjęcia produktu


Technologia przetwórstwa mięsa (Wydawnictwo Naukowe PWN)

(2022 / 346 / Wydawnictwo Naukowe PWN / Adam Olszewski / miękka / 9788301194123)
Hobby i poradniki Wydawnictwo Naukowe PWN
Dostepność na dzień 24.01.2025: w magazynie

Promocyjna oferta cenowa:

89,00 zł
Sklep TaniaKsiazka.pl
Przejdź do sklepu Najlepsza oferta w bazie!
Przejdź do sklepu 89,00 zł - najtaniej w bazie!

Prezentowana oferta sklepu TaniaKsiazka.pl jest najbardziej atrakcyjna cenowo spośród setek sklepów internetowych w naszej bazie. Przeglądaj pełny ranking cen i ofert Porównanie cen następuje w czasie rzeczywistym.

Recenzje i opinie

Opis produktu Technologia przetwórstwa mięsa

Oto książka, w której przedstawiono całość zagadnień dotyczących nowoczesnego przetwórstwa mięsa. Omówiono w niej m.in. Metody uboju zwierząt rzeźnych, sposoby rozbioru tusz, produkcję wędlin, tłuszczów jadalnych i konserw oraz metody utrwalania mięsa i jego przetworów.

Opisano...

Dane oraz specyfikacja:

  • Kategoria

    Hobby i poradniki
  • Producent

    Wydawnictwo Naukowe PWN
  • ISBN

    9788301194123
  • Oprawa

    Miękka
  • Autor

    Adam olszewski
  • Wydawnictwo

    Wydawnictwo naukowe pwn
  • Ilość stron

    346
  • Rok wydania

    2022
  • Przecena

    -
  • Opinia użytkowników

    -

Ranking ofert - najlepsze promocyjne ceny 2017

  • Technologia przetwórstwa mięsa (sklep TaniaKsiazka.pl)
    89,00 zł Sklep TaniaKsiazka.pl
    Przejdź do sklepu

W naszym rankingu znajduje się 1 promocyjnych ofert w cenie 89,00 zł.

Opinie i recenzje użytkowników

Dodaj opinie lub recenzję dla Technologia przetwórstwa mięsa. Twój komentarz zostanie wyświetlony po moderacji.

Produkty powiązane

Inne w kategorii Hobby i poradniki