Zdjęcia produktu


Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. zasady żywienia. kwalifikacja tg.16. podręcznik do nauki zawodu. technik żywienia i usług gastronomicznych. część 1 (WSiP)

(2019 / 392 / WSiP / praca zbiorowa / miękka / 9788302181931)
Podręczniki WSiP
Dostepność na dzień 20.05.2024: w magazynie

Promocyjna oferta cenowa:

75,41 zł
Sklep Bee.pl
Przejdź do sklepu Najlepsza oferta w bazie!
Przejdź do sklepu 75,41 zł - najtaniej w bazie!

Prezentowana oferta sklepu Bee.pl jest najbardziej atrakcyjna cenowo spośród setek sklepów internetowych w naszej bazie. Przeglądaj pełny ranking cen i ofert Porównanie cen następuje w czasie rzeczywistym.

Recenzje i opinie

Opis produktu Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. zasady...

Znane i uwielbiane autorki ponownie wprowadzają w tajniki utrzymania zdrowia poprzez właściwą dietę i optymalny tryb życia. W podręczniku omówiono zagadnienia dotyczące zasad żywienia człowieka, na ogół wartości odżywcze poszczególnych składników pożywienia, a także normy i zalecenia dietetyków.

duży nacisk położono na profilaktykę chorób niezakaźnych, w tym dietozależnych. Publikacja gromadzi najnowsze piramidy żywieniowe, opublikowane w 2017 r. Autorki poruszają również tematy związane z higieną i bezpieczeństwem organizacji żywności.

Nie obawiają się komentować obecnych trendów żywieniowych, dzięki temu książka staje się aktualnym przewodnikiem po zdrowym stylu życia. Podręcznik posiada dużo pytań i poleceń, które pozwalają sprawdzić poziom wiedzy uczniów i zmuszają ich do aktywnego poszukiwania danych, a czasem krytycznego spojrzenia na własne nawyki żywieniowe.

Na końcu publikacji znajduje się tabela z wartościami odżywczymi poszczególnych ascetycznców. Podręcznik przypasowany językowo i merytorycznie do wieku odbiorcy. Pokazuje kluczową terminologię naukową stosowaną w nauce o żywieniu, w przypadku terminów obcojęzycznych wyszczególniono ich poprawną wymowę.

też wykaz najważniejszych terminów i pojęć branżowych z tłumaczeniem na języki angielski i niemiecki.

Dane oraz specyfikacja:

  • Kategoria

    Podręczniki
  • Producent

    WSiP
  • ISBN

    9788302181931
  • Oprawa

    Miękka
  • Autor

    Praca zbiorowa
  • Wydawnictwo

    Wsip
  • Ilość stron

    392
  • Rok wydania

    2019
  • Przecena

    -
  • Opinia użytkowników

    -

Ranking ofert - najlepsze promocyjne ceny 2017

  • Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Zasady żywienia. Kwalifikacja TG.16. Podręcznik do nauki zawodu. Technik żywienia i usług gastronomicznych. Część 1 (sklep Bee.pl)
    75,41 zł Sklep Bee.pl
    Przejdź do sklepu
  • Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Zasady żywienia. Kwalifikacja TG.16. Podręcznik do nauki zawodu. Technik żywienia i usług gastronomicznych. Część 1 (sklep TaniaKsiazka.pl)
    75,41 zł Sklep TaniaKsiazka.pl
    Przejdź do sklepu

W naszym rankingu znajduje się 2 promocyjnych ofert w cenie 75,41 zł.

Opinie i recenzje użytkowników

Dodaj opinie lub recenzję dla Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. zasady żywienia. kwalifikacja tg.16. podręcznik do nauki zawodu. technik żywienia i usług gastronomicznych. część 1. Twój komentarz zostanie wyświetlony po moderacji.

Produkty powiązane

Inne w kategorii Podręczniki