Zdjęcia produktu


Sporządzanie napojów i potraw. towaroznawstwo i przechowywanie żywności. podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. szkoły ponadgimnazjalne (WSIP)

(2016 / 288 / WSiP / Anna Kmiołek / miękka / 9788302135873)
Podręczniki WSIP
Dostepność na dzień 22.12.2024: w magazynie

Promocyjna oferta cenowa:

78,00 zł
Sklep TaniaKsiazka.pl
Przejdź do sklepu Najlepsza oferta w bazie!
Przejdź do sklepu 78,00 zł - najtaniej w bazie!

Prezentowana oferta sklepu TaniaKsiazka.pl jest najbardziej atrakcyjna cenowo spośród setek sklepów internetowych w naszej bazie. Przeglądaj pełny ranking cen i ofert Porównanie cen następuje w czasie rzeczywistym.

Recenzje i opinie

Opis produktu Sporządzanie napojów i potraw. towaroznawstwo i przechowywanie...

Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodach kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych. Realizuje treści z zakresu pierwszej części kwalifikacji T.6 (Przechowywanie żywności).

Publikacja pozwala zdobyć wiedzę i umiejętności potrzebne do oceny towaroznawczej surowców i produktów żywnościowych. Wyczerpująco opisuje także zasady ich przechowywania. Liczne ilustracje ułatwiają zapamiętanie ważniejszych treści.

Dla nauczycieli przystępne są gratisowe materiały metodyczne - do pobrania w Klubie Nauczyciela.

Dane oraz specyfikacja:

  • Kategoria

    Podręczniki
  • Producent

    WSIP
  • ISBN

    9788302135873
  • Oprawa

    Miękka
  • Autor

    Anna kmiołek
  • Wydawnictwo

    Wsip
  • Ilość stron

    288
  • Rok wydania

    2016
  • Przecena

    -
  • Opinia użytkowników

    -

Ranking ofert - najlepsze promocyjne ceny 2017

  • Sporządzanie napojów i potraw. Towaroznawstwo i przechowywanie żywności. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. Szkoły ponadgimnazjalne (sklep TaniaKsiazka.pl)
    78,00 zł Sklep TaniaKsiazka.pl
    Przejdź do sklepu

W naszym rankingu znajduje się 1 promocyjnych ofert w cenie 78,00 zł.

Opinie i recenzje użytkowników

Dodaj opinie lub recenzję dla Sporządzanie napojów i potraw. towaroznawstwo i przechowywanie żywności. podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. szkoły ponadgimnazjalne. Twój komentarz zostanie wyświetlony po moderacji.

Produkty powiązane

Inne w kategorii Podręczniki