Zdjęcia produktu


Podstawy gastronomii i technologii żywności. podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych/kucharz część 1 (Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne)

(szkoła średnia / 2017 / 168 / Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne / Anna Kmiołek-Gizara / miękka / 9788302167812)
Podręczniki Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
Dostepność na dzień 28.12.2024: w magazynie

Promocyjna oferta cenowa:

64,80 zł
Sklep TaniaKsiazka.pl
Przejdź do sklepu Najlepsza oferta w bazie!
Przejdź do sklepu 64,80 zł - najtaniej w bazie!

Prezentowana oferta sklepu TaniaKsiazka.pl jest najbardziej atrakcyjna cenowo spośród setek sklepów internetowych w naszej bazie. Przeglądaj pełny ranking cen i ofert Porównanie cen następuje w czasie rzeczywistym.

Recenzje i opinie

Opis produktu Podstawy gastronomii i technologii żywności. podręcznik...

Podręcznik pomaga zdobyć wiedzę i opanować umiejętności wyodrębnione w Podstawie kształcenia w zawodzie. Stanowią one podbudowę do kształcenia w zawodach: kucharz, technik żywienia i usług gastronomicznych.

Publikacja koncentruje się na takich efektach kształcenia jak: racjonalne gospodarowanie ascetyczncami i odpadami, rozpoznawanie instalacji i sprzętów w zakładach gastronomicznych, progresywnanie zgodnie z instrukcjami obsługi.

Dla przyszłych kucharzy i techników żywienia bardzo przydatne będą wzory dokumentacji zgodnej z systemem HACCP użytkowanej w zakładach gastronomicznych. Atutem publikacji jest również bogaty materiał uzupełniający, którego znajomość będzie pomocna podczas egzaminu poręcznego.

Rysunki ułatwiają zrozumienie trudniejszych zagadnień i prezentują oznaczenia użytkowane w gastronomii.

Dane oraz specyfikacja:

  • Kategoria

    Podręczniki
  • Producent

    Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
  • ISBN

    9788302167812
  • Oprawa

    Miękka
  • Autor

    Anna kmiołek-gizara
  • Wydawnictwo

    Wydawnictwa szkolne i pedagogiczne
  • Ilość stron

    168
  • Rok wydania

    2017
  • Poziom nauczania

    Szkoła średnia
  • Przecena

    -
  • Opinia użytkowników

    -

Ranking ofert - najlepsze promocyjne ceny 2017

  • Podstawy gastronomii i technologii żywności. Część 1. Podstawy gastronomii. Podręcznik do nauki zawodów z branży gastronomicznej. Szkoły ponadgimnazjalne (sklep TaniaKsiazka.pl)
    64,80 zł Sklep TaniaKsiazka.pl
    Przejdź do sklepu

W naszym rankingu znajduje się 1 promocyjnych ofert w cenie 64,80 zł.

Opinie i recenzje użytkowników

Dodaj opinie lub recenzję dla Podstawy gastronomii i technologii żywności. podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych/kucharz część 1. Twój komentarz zostanie wyświetlony po moderacji.

Produkty powiązane

Inne w kategorii Podręczniki