Choroby wątroby, dróg żółciowych i trzustki wynikają z zasady z błędów żywieniowych, pośpiechu, ułatwień technicznych i zanieczyszczeń środowiska.
W razie choroby trzeba stosować sprawdzone i produktywne diety. Należy sięgać po produkty naturalne zawierające białko, witaminy, mikroelementy i błonnik - niezbędne do prawidłowego funkcjonowania organizmu. Tego typu porady i gotowe przepisy kulinarne przedstawiamy Państwu w tej książce.
ISBN: 9788320044935
Kod paskowy: 9788320044935
Autorzy: Wieczorek-Chełmińska Zofia
Wydanie: 2
Rok wydania: 2018
Kod wydawcy: 20384
Miejscowość: Warszawa
liczba stron: 312
Oprawa: Miękka
PKWiU: 58.11.1
Format: 20.5x14.5cm
Głębokość (mm): 16
Waga: 0.35
Języki: polski
Grupa towarowa: Książka
Opinie i recenzje użytkowników
Dodaj opinie lub recenzję dla Żywienie w chorobach wątroby, dróg żółciowych i trzustki - mamy na stanie, wyślemy natychmiast. Twój komentarz zostanie wyświetlony po moderacji.