JAJKA I SERY, CZYLI najkorzystniejszE OMLETY, ZAPIEKANKI, SAŁATKI. KANON konwencjonalnEJ KUCHNI POLSKIEJ HANNA SZYMANDERSKA W serii,,Kanon tradycyjnej Kuchni Polskiej" demonstrujemy najkorzystniejsze, najszczególniej charakterystyczne i sprawdzone przepisy, wybrane i polecane przez Hannę Szymanderską.
Niektóre znakomicie znane, inne - nieco zapomniane. Warto je sobie przypomnieć i przekonać się, jak bogata jest nasza kuchnia narodowa. W tomie "Jajka i sery" znalazły się receptury na rozmaite jajecznice, zapiekanki, placki, sałatki, pasty i niemało innych.
Kanon tradycyjnej kuchni polskiej to efektownie ilustrowana kolekcja książek z najkorzystniejszymi, najistotniej specyficznymi i sprawdzonymi przepisami polskiej kuchni tradycyjnej, sugerowanymi przez Hannę Szymanderską.
Ponad 80 przepięknie ilustrowanych przepisów to wyśmienite źródło inspiracji kulinarnych dla całej rodziny oraz niezastąpiona pomoc przy układaniu codziennego menu. Dane technologiczne: Autor: HANNA SZYMANDERSKA Oprawa: twarda Rok wydania: 2010,Stron: 120 wymiary (mm): 225x245
Opinie i recenzje użytkowników
Dodaj opinie lub recenzję dla Kanon tradycyjnej kuchni polskiej - jajka i sery. Twój komentarz zostanie wyświetlony po moderacji.