Ryby są smaczne i zdrowe. Warto jeść ryby, próbować zróżnicowane gatunki. Przygotujesz z nich smaczne przekąski, pożywne zupy i wyszukane dania obiadowe. Karp, łosoś, sandacz, okoń, a także karmazyn, flądra, dorsz i inne modne ryby słodkowodne i morskie umiejętnie przyrządzone skuszą każdego miłośnika prawidłowego jedzenia.
Mistrzowie kuchni zdradzają tajniki swojej sztuki w sposób prosty, a zarazem szczegółowy, krok po kroku. Z tej książki dowiesz się, jak filetować ryby, jak je przyrządzać na różne sposoby, jak unikać błędów.
Poznasz przepisy na 80 potraw z ryb, krabów i małży. Zobacz jak przyrządzić genialnego karpia w galarecie, wyjątkowy suflet z sandacza, zaskakujące smakiem ragout z karasia czy wytworny tatar z łososia.
uwielbiasz dania rybne$410 Chcesz poznać nowe smaki$411 Wypróbuj tradycyjne i progresywne przepisy kulinarne na potrawy z ryb. Na co dzień i od święta. Powyższy opis pochodzi od wydawcy.
Opinie i recenzje użytkowników
Dodaj opinie lub recenzję dla Ryby. Twój komentarz zostanie wyświetlony po moderacji.