Przekonaj się, że w kuchni ekologia może iść w parze z ekonomią. I fantastycznymi smakami!
„Na zdrowiu nie oszczędzamy" takie hasło w kontekście poprawnego odżywiania pojawia się często. Dlatego zdrowa, organiczna kuchnia kojarzy się z artykułami z wyższej półki. Tymczasem robiąc przemyślane zakupy, kierując się wskazówkami zawartymi w książce Moniki Mrozowskiej, czytelnik błyskawicznie przekona się, że zdrowa i organiczna może być niedroga. W wielu przypadkach dużo tańsza od dań z kuchni wysoko przetworzonej.
Znajdą się tu przepisy na wszystkie główne posiłki, desery i śladowe przekąski.
W książce pod tytułem KUCHNIA EKOnomiczna udowodnimy,szybki obiad dla całej rodziny można przygotować za kilkanaście złotych.
odszuka się w niej także lista niedrogich nieprzetworzonych produktów wysokiej jakości łącznie z orientacyjnymi cenami za 1 kg albo 1 litr, które później posłużą do przygotowania 60 przepisów.
Monika Mrozowska – aktorka, propagatorka zdrowego odżywiana. Od wielu lat proponuje zdrowe i smaczne potrawy widzom programu „Dzień korzystny TVN". Autorka i współautorka książek kulinarnych – m.in. Słodkie i zdrowe, czyli desery, które możesz jeść codziennie oraz Słodko zdrowo świątecznie. Wegetarianka. Z pasją angażuje się w akcje prozdrowotne, z zasady związane z edukacją żywieniową.
Podtytuł: 60 przepisów na miarę
ISBN: 9788365456908
Kod paskowy: 9788365456908
Autorzy: Mrozowska Monika
Wydanie: 1
Rok wydania: 2017
Kod wydawcy: 30763
liczba stron: 240
Oprawa: Miękka ze skrzydełkami
PKWiU: 58.11.1
Format: 16.6x21.9
Głębokość (mm): 13
Waga: 0.515
Języki: polski
Grupa towarowa: Książka
Opinie i recenzje użytkowników
Dodaj opinie lub recenzję dla Kuchnia EKOnomicznaEKOlogiczna. Twój komentarz zostanie wyświetlony po moderacji.