Wegańska Kuchnia Polska to 64 przepisy podzielone na 7 grup: ZUPY – KLUSKI, PIEROGI, NALEŚNIKI – ZAMIENNIKI MIĘSA – GULASZE, KAPUSTY – PASZTETY I PASTY – DODATKI, PRZYSTAWKI, SAŁATKI – DESERY. Spisując te przepisy wierzyłam w to, iż dzięki nim obudzisz w sobie chęć do przygotowywania potraw prostych i prostych.
Potraw, które gościły i goszczą na Polskich stołach. Z jedną,stanowczą różnicą. Moje przepisy różnią się od tych klasycznych tym, iż są przygotowane bez składników odzwierzęcych. Tworzenie wegańskiego jedzenia jest nie tylko moim hobby, lecz stało się moją pracą i pasją.
Uwielbiam karmić ludzi i dowiadywać się, iż to co robię ma sens i wpływa prawidłowo na moich klientów i typowo im smakuje. Ta książka to zapis mojej codziennej pracy i doświadczeń podczas przygotowywania wegańskiego cateringu.
Każdy przepis jest przetestowany. Edyta Stępczyńska pozytywnie zakręcona kobieta, która wzięła życie we własne ręce. Weganka, kochająca jeść smaczne i urozmaicone dania. Szefowa kuchni, blogerka aktywna w mediach społecznościowych.
Z pasją uprawia naturalny ogród. Karmi rodzinę, znajomych i Klientów, obalając mit, iż kuchnia roślina jest pozbawiona wyrazu. Jej praca to pasja i misja, dzięki której przyczynia się do ratowania zwierząt, co w weganizmie jest dla niej najważniejsze.
Jak piszą liczni zadowoleni kupujący Zakręconego wege obiadu, swym jedzeniem ratuje Im życie, daje poczucie bezpieczeństwa, pozwala odpocząć od gotowania, jest żywicielką, przyjaciółką zawsze służącą radą nie tylko nt kuchni.
Specjalistka podrabiania konwencjonalnych dań mięsnych, w taki sposób, że każdy da się oszukać. Nieraz przygotowuje dania będące zastępnikami kuchni tradycyjnej kocha weganizm za prostotę i świeżość.
Twórczyni producenta i bloga Zakreconywegeobiad.pl
Opinie i recenzje użytkowników
Dodaj opinie lub recenzję dla Wegańska kuchnia polska, AZ#7EC9A8B6EB/DL-ebwm/mobi. Twój komentarz zostanie wyświetlony po moderacji.