Skuszeni. Jak wytwarzać produkty formujące nawyki konsumenckie Długie i częste wizyty na Facebooku, Twitterze czy YouTubie. Sprawdzanie poczty elektronicznej co kilka minut. Nieprzerwane zerkanie na wyświetlacz smartfona, który przywarł do Twoich rąk jak tatuaż. Gra, nad którą spędzasz codziennie dużo godzin... Kieruje Tobą wewnętrzna potrzeba odczuwania -czegokolwiek i przez cały dzień - a być może nawet jej nie dostrzegasz. Jest starannie tak, jak ktoś sprytnie sobie zaplanował. Twoje działania zostały przewidziane i uprzedzone. Twoje nawyki - zaprogramowane i utrwalone. W przypadku wielu produktów czy usług wykształcenie nawyków u konsumentów staje się warunkiem przetrwania na rynku. Dzięki tej książce będziesz mógł wygrać walkę o uwagę użytkownika swojego towaru. Zyskasz głęboką wiedzę, zgromadzoną na podstawie prac psychologów. Na tej podstawie z łatwością wypracujesz taktykę utrzymania władzy nad umysłami klientów. Dowiesz się, jakie właściwości musisz nadać swojej ofercie, by na dłużej zaskarbić lojalność użytkowników i stworzyć towar, który jest bezustannie konieczny, od którego nie będzie można się oderwać. Poradnik, który trzymasz w dłoni, to: źródło funkcjonalnej wiedzy o ludzkich nawykach - jak powstają i w jaki sposób się utrwalają; transparentna instrukcja tworzenia produktów, które będą miały moc kuszenia i do których ludzie będą powracać; zestaw wskazówek, dzięki którym korzystanie z twojego towaru stanie się nawykiem; źródło danych na temat technik behawioralnych używanych poprzez serwisy takie jak Twitter, Instagram, Pinterest, a także mnóstwo innych. Wiedza o kształtowaniu nawyków konsumenckich to naprawdę konkretne narzędzie! Tytuł Skuszeni. Jak kreować produkty formujące nawyki Autor Nir Eyal Wydawnictwo One Press / Helion EAN 9788328909410 ISBN 9788328909410 Kategoria Literatura, Marketing liczba stron 240 Format 208x140 mm Rok wydania 2024 Oprawa broszurowa
Opinie i recenzje użytkowników
Dodaj opinie lub recenzję dla Skuszeni. Jak tworzyć produkty kształtujące nawyki. Twój komentarz zostanie wyświetlony po moderacji.