Zdjęcia produktu


Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. kwalifikacja tg.16. podręcznik do nauki zawodu. technik żywienia i usług gastronomicznych. część 2 (WSiP)

(2019 / 360 / WSiP / miękka / 9788302181948)
Podręczniki WSiP
Dostepność na dzień 20.05.2024: w magazynie

Promocyjna oferta cenowa:

74,58 zł
Sklep Bee.pl
Przejdź do sklepu Najlepsza oferta w bazie!
Przejdź do sklepu 74,58 zł - najtaniej w bazie!

Prezentowana oferta sklepu Bee.pl jest najbardziej atrakcyjna cenowo spośród setek sklepów internetowych w naszej bazie. Przeglądaj pełny ranking cen i ofert Porównanie cen następuje w czasie rzeczywistym.

Recenzje i opinie

Opis produktu Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. kwalifikacja...


Podręcznik omawia zagadnienia związane z bezpieczeństwem żywności i systemami zarządzania nim w gastronomii oraz demonstruje receptury gastronomiczne wraz z ich historią. Poświęca mnóstwo miejsca na wyjaśnienie kwestii zamówień publicznych w gastronomii zamkniętej i precyzyjnie opisuje optymalne warunki magazynowania żywności. Pozwala poznać metody zarządzania zakładem gastronomicznym – sposoby naliczania marży, promowania usług gastronomicznych czy sporządzania kalkulacji usług świadczonych przez zakład. Prócz tego w publikacji poruszono zagadnienia związane z obsługą gości i przygotowaniem miejsc świadczenia usług.
Podręcznik przypasowany językowo i merytorycznie do wieku odbiorcy. Prezentuje kluczową terminologię naukową wykorzystywaną w nauce o żywieniu, w przypadku terminów obcojęzycznych wskazano ich poprawną wymowę. Zamieszczono w nim także wykaz najważniejszych terminów i pojęć branżowych z tłumaczeniem na języki angielski i niemiecki.

Autorzy: Marzanna Zienkiewicz,Joanna Duda,Sebastian Krzywda
EAN: 9788302181948
Głębokość: 15.000000
ISBN: 9788302181948
ilość stron: 360
Oprawa: Miękka
typ: Książki
Rok wydania: 2019
Szerokość: 170
Wydanie: 1
Wydawnictwo: 28284
Wysokość: 242

Dane oraz specyfikacja:

  • Kategoria

    Podręczniki
  • Producent

    WSiP
  • ISBN

    9788302181948
  • Oprawa

    Miękka
  • Wydawnictwo

    Wsip
  • Ilość stron

    360
  • Rok wydania

    2019
  • Przecena

    -
  • Opinia użytkowników

    -

Ranking ofert - najlepsze promocyjne ceny 2017

  • Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja TG.16. Podręcznik do nauki zawodu. Technik żywienia i usług gastronomicznych. Część 2 (sklep Bee.pl)
    74,58 zł Sklep Bee.pl
    Przejdź do sklepu
  • Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja TG.16. Podręcznik do nauki zawodu. Technik żywienia i usług gastronomicznych. Część 2 (sklep TaniaKsiazka.pl)
    74,58 zł Sklep TaniaKsiazka.pl
    Przejdź do sklepu

W naszym rankingu znajduje się 2 promocyjnych ofert w cenie 74,58 zł.

Opinie i recenzje użytkowników

Dodaj opinie lub recenzję dla Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. kwalifikacja tg.16. podręcznik do nauki zawodu. technik żywienia i usług gastronomicznych. część 2. Twój komentarz zostanie wyświetlony po moderacji.

Produkty powiązane

Inne w kategorii Podręczniki