Zdjęcia produktu


Technologia gastronomiczna z... kwal.hgt.02. cz.2 (Małgorzata Konarzewska)

(2019 / 572 / WSiP / Małgorzata Konarzewska / miękka / 9788302183102)
Podręczniki Małgorzata Konarzewska
Dostepność na dzień 21.11.2024: w magazynie

Promocyjna oferta cenowa:

76,23 zł
Sklep TaniaKsiazka.pl
Przejdź do sklepu Najlepsza oferta w bazie!
Przejdź do sklepu 76,23 zł - najtaniej w bazie!

Prezentowana oferta sklepu TaniaKsiazka.pl jest najbardziej atrakcyjna cenowo spośród setek sklepów internetowych w naszej bazie. Przeglądaj pełny ranking cen i ofert Porównanie cen następuje w czasie rzeczywistym.

Recenzje i opinie

Opis produktu Technologia gastronomiczna z... kwal.hgt.02. cz.2

technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Przygotowywanie i wydawanie dań. Kwalifikacja HGT.02. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych, kucharz. Część 2, po podstawówce, szkoła branżowa I stopnia - opis towaru: Znany i renomowany podręcznik dopasowany do podstawy programowej z 2019 r.

omawia skrupulatnie procesy przyrządzania ciast, zup, sosów, a także zakąsek zimnych i gorących. Opisuje także warianty mięs i ich użycie w gastronomii. Demonstruje zasady przygotowywania i podawania napojów alkoholowych i bezalkoholowych.

Pozwala zapoznać się z cechami standardowymi kuchni przeróżnych regionów Polski oraz innych krajów. Liczne rysunki i zdjęcia ułatwiają zrozumienie omawianych treści. Publikacja obfituje w ciekawe przepisy.

Podręcznik dopasowany językowo i merytorycznie do wieku odbiorcy. Mieści kluczową terminologię technologiczną wykorzystywaną w branży gastronomicznej, w przypadku terminów obcojęzycznych wyznaczono ich poprawną wymowę.

Obowiązkowa pozycja w przygotowaniach do egzaminu zawodowego! Wiadomości teoretyczne wsparte licznymi przykładami, ćwiczeniami i ilustracjami przybliżającymi poręczne zastosowanie wiedzy.

Dane oraz specyfikacja:

  • Kategoria

    Podręczniki
  • Producent

    Małgorzata Konarzewska
  • ISBN

    9788302183102
  • Oprawa

    Miękka
  • Autor

    Małgorzata konarzewska
  • Wydawnictwo

    Wsip
  • Ilość stron

    572
  • Rok wydania

    2019
  • Przecena

    -
  • Opinia użytkowników

    -

Ranking ofert - najlepsze promocyjne ceny 2017

  • Przygotowywanie i wydawanie dań. HGT.02. Technik żywienia i usług gastronomicznych. Część 2 (sklep TaniaKsiazka.pl)
    76,23 zł Sklep TaniaKsiazka.pl
    Przejdź do sklepu

W naszym rankingu znajduje się 1 promocyjnych ofert w cenie 76,23 zł.

Opinie i recenzje użytkowników

Dodaj opinie lub recenzję dla Technologia gastronomiczna z... kwal.hgt.02. cz.2. Twój komentarz zostanie wyświetlony po moderacji.

Produkty powiązane

Inne w kategorii Podręczniki