Zdjęcia produktu


Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. część 1 przygotowywanie i wydawanie dań. kwalifikacja hgt. 02 (Małgorzata Konarzewska)

(szkoła podstawowa / 2020 / 480 / WSiP / Małgorzata Konarzewska / miękka / 9788302183119)
Podręczniki Małgorzata Konarzewska
Dostepność na dzień 21.11.2024: w magazynie

Promocyjna oferta cenowa:

77,00 zł
Sklep TaniaKsiazka.pl
Przejdź do sklepu Najlepsza oferta w bazie!
Przejdź do sklepu 77,00 zł - najtaniej w bazie!

Prezentowana oferta sklepu TaniaKsiazka.pl jest najbardziej atrakcyjna cenowo spośród setek sklepów internetowych w naszej bazie. Przeglądaj pełny ranking cen i ofert Porównanie cen następuje w czasie rzeczywistym.

Recenzje i opinie

Opis produktu Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. część...

Podręcznik do nauki zawodu technik ekonomista gromadzi treści z zakresu kwalifikacji EKA.04 (Prowadzenie dokumentacji w jednostce organizacyjnej). Pokazuje pokaźny materiał dotyczący gospodarowania zasobami rzeczowymi i dokumentowania zdarzeń gospodarczych.

Porusza zagadnienia związane z gospodarką magazynową i dostarcza informacji o sporządzeniu biznesplanu, takich jak: organizacja cyklu planowania, analiza strategiczna jednostki, sporządzanie planu marketingowego i technicznego przedsiębiorstwa, sporządzanie planu zatrudnienia i płac, a także planu finansowania działalności.

Są to treści, o które poszerzono podręcznik ze względu na wprowadzone zmiany w projekcie nowej podstawy programowej (2019). Publikacja zawiera także rozdziały dotyczące organizacji pracy niedużych zespołów oraz kompetencji personalnych i społecznych.

Treści teoretyczne wsparto licznymi przykładami i ćwiczeniami. Podręcznik dobrano językowo i merytorycznie do wieku odbiorcy. Zawiera kluczową terminologię użytkowaną w zawodzie technik ekonomista. Na końcu książki zamieszczono słowniczek pojęć i terminów branżowych, a także wykaz podstawowych pojęć w językach polskim, angielskim i niemieckim.

Obowiązkowa pozycja w przygotowaniach do egzaminu zawodowego! Wiadomości teoretyczne wsparte licznymi przykładami, ćwiczeniami i ilustracjami przybliżającymi funkcjonalne wykorzystanie wiedzy. Powyższy opis pochodzi od wydawcy.

Dane oraz specyfikacja:

  • Kategoria

    Podręczniki
  • Producent

    Małgorzata Konarzewska
  • ISBN

    9788302183119
  • Oprawa

    Miękka
  • Autor

    Małgorzata konarzewska
  • Wydawnictwo

    Wsip
  • Ilość stron

    480
  • Rok wydania

    2020
  • Poziom nauczania

    Szkoła podstawowa
  • Przecena

    -
  • Opinia użytkowników

    -

Ranking ofert - najlepsze promocyjne ceny 2017

  • Przygotowywanie i wydawanie dań. HGT.02. Technik żywienia i usług gastronomicznych. Część 1 (sklep TaniaKsiazka.pl)
    77,00 zł Sklep TaniaKsiazka.pl
    Przejdź do sklepu

W naszym rankingu znajduje się 1 promocyjnych ofert w cenie 77,00 zł.

Opinie i recenzje użytkowników

Dodaj opinie lub recenzję dla Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. część 1 przygotowywanie i wydawanie dań. kwalifikacja hgt. 02. Twój komentarz zostanie wyświetlony po moderacji.

Produkty powiązane

Inne w kategorii Podręczniki