Zdjęcia produktu


Technologie produkcji cukierniczej. wyroby cukiernicze. tom ii. część 1. podręcznik do nauki zawodu cukiernik, technolog żywności. szkoły ponadgimnazjalne,509KS (6164354) (Magdalena Kaźmierczak)

(szkoła średnia / 2014 / 248 / WSiP / Magdalena Kaźmierczak / broszurowa / 9788302147180)
Podręczniki Magdalena Kaźmierczak
Dostepność na dzień 14.05.2024: w magazynie

Promocyjna oferta cenowa:

61,70 zł
Sklep Bee.pl
Przejdź do sklepu Najlepsza oferta w bazie!
Przejdź do sklepu 61,70 zł - najtaniej w bazie!

Prezentowana oferta sklepu Bee.pl jest najbardziej atrakcyjna cenowo spośród setek sklepów internetowych w naszej bazie. Przeglądaj pełny ranking cen i ofert Porównanie cen następuje w czasie rzeczywistym.

Recenzje i opinie

Opis produktu Technologie produkcji cukierniczej. wyroby cukiernicze....

Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodach technik technice żywności i cukiernik. Realizuje treści z zakresu kwalifikacji T.4 (Produkcja wyrobów cukierniczych).

Autorka wyczerpująco opisała zasady bezpiecznego funkcjonowania zakładu cukierniczego i charakterystyczne wyroby ciastkarskie. Uczeń ma szansę wykonać samodzielnie każdy typ produktu, korzystając z gotowego przepisu i procedur, które często uwzględniają różnice w wyposażeniu szkolnych pracowni. Kontrolę umiejętności poręcznych wspomagają tabele z zestawieniem wad, które powstały w wyrobach na skutek błędów najczęściej popełnianych w procesie produkcji. Pytania na zakończenie rozdziałówpozwalają nie tylko sprawdzić wiedzę, ale także zachęcić ucznia do doskonalenia umiejętności. W podręczniku zamieszczono liczne ilustracje i fotografie.

Dane oraz specyfikacja:

  • Kategoria

    Podręczniki
  • Producent

    Magdalena Kaźmierczak
  • ISBN

    9788302147180
  • Oprawa

    Broszurowa
  • Autor

    Magdalena kaźmierczak
  • Wydawnictwo

    Wsip
  • Ilość stron

    248
  • Rok wydania

    2014
  • Poziom nauczania

    Szkoła średnia
  • Przecena

    -
  • Opinia użytkowników

    -

Ranking ofert - najlepsze promocyjne ceny 2017

  • Technologie produkcji cukierniczej. Wyroby cukiernicze. Tom II. Część 1. Podręcznik do nauki zawodu cukiernik, technolog żywności. Szkoły ponadgimnazjalne (sklep Bee.pl)
    61,70 zł Sklep Bee.pl
    Przejdź do sklepu
  • Technologie produkcji cukierniczej. Wyroby cukiernicze. Tom II. Część 1. Podręcznik do nauki zawodu cukiernik, technolog żywności. Szkoły ponadgimnazjalne (sklep TaniaKsiazka.pl)
    61,70 zł Sklep TaniaKsiazka.pl
    Przejdź do sklepu

W naszym rankingu znajduje się 2 promocyjnych ofert w cenie 61,70 zł.

Opinie i recenzje użytkowników

Dodaj opinie lub recenzję dla Technologie produkcji cukierniczej. wyroby cukiernicze. tom ii. część 1. podręcznik do nauki zawodu cukiernik, technolog żywności. szkoły ponadgimnazjalne,509KS (6164354). Twój komentarz zostanie wyświetlony po moderacji.

Produkty powiązane

Inne w kategorii Podręczniki