Zdjęcia produktu


Technologie produkcji cukierniczej. wyroby cukiernicze. tom ii. część 2. podręcznik do nauki zawodu cukiernik. szkoły ponadgimnazjalne (Magdalena Kaźmierczak)

(2020 / 304 / Rea / Magdalena Kaźmierczak / miękka / 9788302147197)
Podręczniki Magdalena Kaźmierczak
Dostepność na dzień 23.11.2024: w magazynie

Promocyjna oferta cenowa:

65,04 zł
Sklep TaniaKsiazka.pl
Przejdź do sklepu Najlepsza oferta w bazie!
Przejdź do sklepu 65,04 zł - najtaniej w bazie!

Prezentowana oferta sklepu TaniaKsiazka.pl jest najbardziej atrakcyjna cenowo spośród setek sklepów internetowych w naszej bazie. Przeglądaj pełny ranking cen i ofert Porównanie cen następuje w czasie rzeczywistym.

Recenzje i opinie

Opis produktu Technologie produkcji cukierniczej. wyroby cukiernicze....

Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodach technik technice żywności i cukiernik. Realizuje treści z zakresu kwalifikacji T.4 (Produkcja wyrobów cukierniczych).

Autorka wyczerpująco opisała zasady bezpiecznego funkcjonowania zakładu cukierniczego, a także standardowe wyroby ciastkarskie. Uczeń ma szansę wykonać samodzielnie każdy rodzaj artykułu, korzystając z gotowego przepisu i procedur, które nieraz uwzględniają różnice w wyposażeniu szkolnych pracowni. Kontrolę umiejętności praktycznych wspomagają tabele z zestawieniem wad, które powstały w wyrobach na skutek błędów przede wszystkim popełnianych w procesie produkcji. Pytania na zakończenie rozdziałówpozwalają nie tylko sprawdzić wiedzę, ale także zachęcić ucznia do doskonalenia umiejętności. W podręczniku zamieszczono liczne ilustracje i fotografie.

Dane oraz specyfikacja:

  • Kategoria

    Podręczniki
  • Producent

    Magdalena Kaźmierczak
  • ISBN

    9788302147197
  • Oprawa

    Miękka
  • Autor

    Magdalena kaźmierczak
  • Wydawnictwo

    Rea
  • Ilość stron

    304
  • Rok wydania

    2020
  • Kod EAN

    9788302147197
  • Przecena

    -
  • Opinia użytkowników

    -

Ranking ofert - najlepsze promocyjne ceny 2017

  • Technologie produkcji cukierniczej. Wyroby cukiernicze. Tom II. Część 2. Podręcznik do nauki zawodu cukiernik. Szkoły ponadgimnazjalne (sklep TaniaKsiazka.pl)
    65,04 zł Sklep TaniaKsiazka.pl
    Przejdź do sklepu

W naszym rankingu znajduje się 1 promocyjnych ofert w cenie 65,04 zł.

Opinie i recenzje użytkowników

Dodaj opinie lub recenzję dla Technologie produkcji cukierniczej. wyroby cukiernicze. tom ii. część 2. podręcznik do nauki zawodu cukiernik. szkoły ponadgimnazjalne. Twój komentarz zostanie wyświetlony po moderacji.

Produkty powiązane

Inne w kategorii Podręczniki