Zdjęcia produktu


Podstawy gastronomii i technologii żywności. część 2 (WSiP)

(2017 / 192 / WSiP / Anna Kmiołek / miękka / 9788302167829)
Podręczniki WSiP
Dostepność na dzień 23.11.2024: w magazynie

Promocyjna oferta cenowa:

64,80 zł
Sklep TaniaKsiazka.pl
Przejdź do sklepu Najlepsza oferta w bazie!
Przejdź do sklepu 64,80 zł - najtaniej w bazie!

Prezentowana oferta sklepu TaniaKsiazka.pl jest najbardziej atrakcyjna cenowo spośród setek sklepów internetowych w naszej bazie. Przeglądaj pełny ranking cen i ofert Porównanie cen następuje w czasie rzeczywistym.

Recenzje i opinie

Opis produktu Podstawy gastronomii i technologii żywności. część...

Podręcznik pomaga nabyć kompetencje wyodrębnione w Podstawie kształcenia w zawodach,czyli w umiejętnościach stanowiących podbudowę do kształcenia w zawodach: piekarz, cukiernik, wędliniarz, technik technologii żywności, technik przetwórstwa mleczarskiego, przetwórca ryb.

Znana i...

Dane oraz specyfikacja:

  • Kategoria

    Podręczniki
  • Producent

    WSiP
  • ISBN

    9788302167829
  • Oprawa

    Miękka
  • Autor

    Anna kmiołek
  • Wydawnictwo

    Wsip
  • Ilość stron

    192
  • Rok wydania

    2017
  • Przecena

    -
  • Opinia użytkowników

    -

Ranking ofert - najlepsze promocyjne ceny 2017

  • Podstawy gastronomii i technologii żywności. Część 2 (sklep TaniaKsiazka.pl)
    64,80 zł Sklep TaniaKsiazka.pl
    Przejdź do sklepu

W naszym rankingu znajduje się 1 promocyjnych ofert w cenie 64,80 zł.

Opinie i recenzje użytkowników

Dodaj opinie lub recenzję dla Podstawy gastronomii i technologii żywności. część 2. Twój komentarz zostanie wyświetlony po moderacji.

Produkty powiązane

Inne w kategorii Podręczniki