Zdjęcia produktu


Procesy technologiczne w gastronomii. technik żywienia i usług gastronomicznych, kucharz. zeszyt ćwiczeń. część 1 (Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne)

(2020 / 400 / WSiP / Iwona Namysław, Lidia Górska / miękka / 9788302148286)
Podręczniki Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
Dostepność na dzień 21.11.2024: w magazynie

Promocyjna oferta cenowa:

64,80 zł
Sklep TaniaKsiazka.pl
Przejdź do sklepu Najlepsza oferta w bazie!
Przejdź do sklepu 64,80 zł - najtaniej w bazie!

Prezentowana oferta sklepu TaniaKsiazka.pl jest najbardziej atrakcyjna cenowo spośród setek sklepów internetowych w naszej bazie. Przeglądaj pełny ranking cen i ofert Porównanie cen następuje w czasie rzeczywistym.

Recenzje i opinie

Opis produktu Procesy technologiczne w gastronomii. technik żywienia...

Zeszyt ćwiczeń uczy praktycznych umiejętności w zakresie kwalifikacji T.6 (Sporządzanie potraw i napojów).

Omawia różne rodzaje procesów technologicznych w gastronomii.
Kładzie pokaźny nacisk na zasady bezpieczeństwa i przestrzeganie reguł przechowywania, przygotowania i wydawania potraw.
Wyjaśnia znaczenie słów i terminów wykorzystywanych w gastronomii.
Obfituje w przepisy, według których uczeń może wykonać poszczególne potrawy.
gromadzi cenne wskazówki, ćwiczenia i pytania kontrolne, które sprawdzą się w przygotowaniach do egzaminu praktycznego

Podtytuł: Kwalifikacja T.6
ISBN: 9788302148286
Kod paskowy: 9788302148286
Autorzy: Namysław Iwona, Górska Lidia
Rok wydania: 2014
Kod wydawcy: 20321
Miejscowość: Warszawa
ilość stron: 400
Oprawa: Miękka
PKWiU: 58.11.1
Format: 17.0x24.0cm
Głębokość (mm): 20
Waga: 0.595
Języki: polski
Grupa towarowa: Książka

Dane oraz specyfikacja:

Ranking ofert - najlepsze promocyjne ceny 2017

  • Procesy technologiczne w gastronomii. Przygotowanie i wydawanie dań. HGT.02. Zeszyt ćwiczeń. Część 1 (sklep TaniaKsiazka.pl)
    64,80 zł Sklep TaniaKsiazka.pl
    Przejdź do sklepu

W naszym rankingu znajduje się 1 promocyjnych ofert w cenie 64,80 zł.

Opinie i recenzje użytkowników

Dodaj opinie lub recenzję dla Procesy technologiczne w gastronomii. technik żywienia i usług gastronomicznych, kucharz. zeszyt ćwiczeń. część 1. Twój komentarz zostanie wyświetlony po moderacji.

Produkty powiązane

Inne w kategorii Podręczniki