Zdjęcia produktu


Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów cz. 2 (Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne)

(2020 / 184 / WSiP / Anna Kmiołek / miękka / 9788302135897)
Podręczniki Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
Dostepność na dzień 27.12.2024: w magazynie

Promocyjna oferta cenowa:

79,00 zł
Sklep TaniaKsiazka.pl
Przejdź do sklepu Najlepsza oferta w bazie!
Przejdź do sklepu 79,00 zł - najtaniej w bazie!

Prezentowana oferta sklepu TaniaKsiazka.pl jest najbardziej atrakcyjna cenowo spośród setek sklepów internetowych w naszej bazie. Przeglądaj pełny ranking cen i ofert Porównanie cen następuje w czasie rzeczywistym.

Recenzje i opinie

Opis produktu Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów cz. 2

Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodach kucharz, a także technik żywienia i usług gastronomicznych. Realizuje treści z zakresu drugiej części kwalifikacji T.6 (Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów).

Publikacja pozwala zdobyć wiedzę i umiejętności potrzebne do przygotowywania przekąsek, zup, deserów, napojów zimnych, gorących i alkoholowych, potraw dietetycznych, narodowych, regionalnych i posiłków rutynowych i okolicznościowych.

Liczne ilustracje ułatwiają zapamiętanie ważniejszych treści. Dla nauczycieli przystępne są bezpłatne materiały metodyczne - do pobrania w Klubie Nauczyciela.

Dane oraz specyfikacja:

Ranking ofert - najlepsze promocyjne ceny 2017

  • Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów. Technologia gastronomiczna. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. Część 2 (sklep TaniaKsiazka.pl)
    79,00 zł Sklep TaniaKsiazka.pl
    Przejdź do sklepu

W naszym rankingu znajduje się 1 promocyjnych ofert w cenie 79,00 zł.

Opinie i recenzje użytkowników

Dodaj opinie lub recenzję dla Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów cz. 2. Twój komentarz zostanie wyświetlony po moderacji.

Produkty powiązane

Inne w kategorii Podręczniki