Zdjęcia produktu


Podstawy gastronomii i technologii żywności. Podręcznik do nauki zawodu. Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kucharz. Część 1. Szkoła ponadgi

Podręczniki
Dostepność na dzień 29.05.2024: w magazynie

Promocyjna oferta cenowa:

61,82 zł
Sklep Empik
Przejdź do sklepu Najlepsza oferta w bazie!
Przejdź do sklepu 61,82 zł - najtaniej w bazie!

Prezentowana oferta sklepu Empik jest najbardziej atrakcyjna cenowo spośród setek sklepów internetowych w naszej bazie. Przeglądaj pełny ranking cen i ofert Porównanie cen następuje w czasie rzeczywistym.

Recenzje i opinie

Opis produktu Podstawy gastronomii i technologii żywności. Podręcznik...

Podręcznik omawia zagadnienia zawarte w PKZ(T.c), czyli treści i umiejętności stanowiące podbudowę do kształcenia w zawodach: kucharz, technik żywienia i usł...

Dane oraz specyfikacja:

Ranking ofert - najlepsze promocyjne ceny 2017

  • Podstawy gastronomii i technologii żywności. Podręcznik do nauki zawodu. Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kucharz. Część 1. Szkoła ponadgi.. (sklep Empik)
    61,82 zł Sklep Empik
    Przejdź do sklepu

W naszym rankingu znajduje się 1 promocyjnych ofert w cenie 61,82 zł.

Opinie i recenzje użytkowników

Dodaj opinie lub recenzję dla Podstawy gastronomii i technologii żywności. Podręcznik do nauki zawodu. Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kucharz. Część 1. Szkoła ponadgi. Twój komentarz zostanie wyświetlony po moderacji.

Produkty powiązane

Inne w kategorii Podręczniki