Zdjęcia produktu


Everything guide to cooking sous vide (Adams Media Corporation)

(2015 / 288 / miękka / 9781440588365)
Literatura obcojęzyczna Adams Media Corporation
Dostepność na dzień 19.12.2024: w magazynie

Promocyjna oferta cenowa:

65,72 zł
Sklep Libristo.pl
Przejdź do sklepu Najlepsza oferta w bazie!
Przejdź do sklepu 65,72 zł - najtaniej w bazie!

Prezentowana oferta sklepu Libristo.pl jest najbardziej atrakcyjna cenowo spośród setek sklepów internetowych w naszej bazie. Przeglądaj pełny ranking cen i ofert Porównanie cen następuje w czasie rzeczywistym.

Recenzje i opinie

Opis produktu Everything guide to cooking sous vide

Steve Cylka is a recipe developer, food photographer, blogger, and brand ambassador. Steve specializes in sous vide along with other forms of modernist cuisine, grilling, and smoking. He is the creator of The Black Peppercorn, a website featuring original recipes detailed sous vide machine reviews. Steve has worked with major brands, including Sous Vide Supreme, Cuisinart, Crockpot, and Foodsaver, to test sous vide machines and other kitchen appliances, and has developed recipes for use in various appliance cookbooks. His work has appeared in Sous Vide Supreme, Chefs Catalog, Bradley Smoker, and the Times-Picayune. He lives in Ontario, Canada.

Dane oraz specyfikacja:

Ranking ofert - najlepsze promocyjne ceny 2017

  • Everything Guide To Cooking Sous Vide (sklep Libristo.pl)
    65,72 zł Sklep Libristo.pl
    Przejdź do sklepu

W naszym rankingu znajduje się 1 promocyjnych ofert w cenie 65,72 zł.

Opinie i recenzje użytkowników

Dodaj opinie lub recenzję dla Everything guide to cooking sous vide. Twój komentarz zostanie wyświetlony po moderacji.

Produkty powiązane

Inne w kategorii Literatura obcojęzyczna