Zdjęcia produktu


Gluten-free baking with the culinary institute of america (Adams Media Corporation)

(2008 / 288 / miękka / 9781598696134)
Literatura obcojęzyczna Adams Media Corporation
Dostepność na dzień 18.12.2024: w magazynie

Promocyjna oferta cenowa:

65,72 zł
Sklep Libristo.pl
Przejdź do sklepu Najlepsza oferta w bazie!
Przejdź do sklepu 65,72 zł - najtaniej w bazie!

Prezentowana oferta sklepu Libristo.pl jest najbardziej atrakcyjna cenowo spośród setek sklepów internetowych w naszej bazie. Przeglądaj pełny ranking cen i ofert Porównanie cen następuje w czasie rzeczywistym.

Recenzje i opinie

Opis produktu Gluten-free baking with the culinary institute of america

Many gluten-sensitive people have only dreamed of eating gooey cinnamon buns, crusty French bread, savory pizza, and smear-worthy bagels. But now, thanks to Chef Richard J. Coppedge Jr. Of the Culinary Institute of America, everyone can indulge. He shows readers how to use alternatives to gluten to bake delicious favorites: Maple Pecan Tart Pineapple Upside-Down Cake Cream Cheese Rugelach Molten Chocolate Cake Ham and Cheese Scones Potato Leek Quiche Black Bottom Cake with Cherry Compote Whether first-time bakers or professional chefs, readers will find the baking techniques comprehensive and easy to master. Using a combination of Chef Coppedge's flour blends, readers will soon be creating pies and tarts, cookies and brownies, and savories and pastries to tempt any palate, gluten-sensitive or not.

Dane oraz specyfikacja:

Ranking ofert - najlepsze promocyjne ceny 2017

  • Gluten-Free Baking with The Culinary Institute of America (sklep Libristo.pl)
    65,72 zł Sklep Libristo.pl
    Przejdź do sklepu

W naszym rankingu znajduje się 1 promocyjnych ofert w cenie 65,72 zł.

Opinie i recenzje użytkowników

Dodaj opinie lub recenzję dla Gluten-free baking with the culinary institute of america. Twój komentarz zostanie wyświetlony po moderacji.

Produkty powiązane

Inne w kategorii Literatura obcojęzyczna