Zdjęcia produktu


Technologie produkcji cukierniczej wyroby cukiernicze podrecznik tom 2 czesc 1 t.4 technik technologii zywnosci cukiernik (WSiP)

(2015 / 248 / miękka / 9788302147180)
Literatura obcojęzyczna WSiP
Dostepność na dzień 18.12.2024: w magazynie

Promocyjna oferta cenowa:

71,77 zł
Sklep Libristo.pl
Przejdź do sklepu Najlepsza oferta w bazie!
Przejdź do sklepu 71,77 zł - najtaniej w bazie!

Prezentowana oferta sklepu Libristo.pl jest najbardziej atrakcyjna cenowo spośród setek sklepów internetowych w naszej bazie. Przeglądaj pełny ranking cen i ofert Porównanie cen następuje w czasie rzeczywistym.

Recenzje i opinie

Opis produktu Technologie produkcji cukierniczej wyroby cukiernicze...

Podrecznik do nauki zawodow technik technologii zywnosci na poziomie technikum i cukiernik na poziomie szkoly zawodowej w zakresie kwalifikacji T4 (Produkcja wyrobow cukierniczych). Demonstruje zasady bezpiecznego funkcjonowania zakladu cukierniczego, a takze wyczerpujaco omawia typowe wyroby ciastkarskie. Kazdy typ artykułu uczen ma szanse wykonac samodzielnie, korzystajac z gotowego przepisu i procedur, ktore czesto uwzgledniaja roznice w wyposazeniu szkolnych pracowni.Kontrole umiejetnosci użytecznych wspomagaja tabele z zestawieniem wad, ktore powstaly w wyrobach na skutek bledow najczesciej popelnianych w procesie produkcji. Pytania na zakonczenie rozdzialow sprawdzaja nie tylko wiedze, ale takze zachecaja do doskonalenia umiejetnosci.

Dane oraz specyfikacja:

  • Kategoria

    Literatura obcojęzyczna
  • Producent

    WSiP
  • ISBN

    9788302147180
  • Oprawa

    Miękka
  • Ilość stron

    248
  • Rok wydania

    2015
  • Przecena

    -
  • Opinia użytkowników

    -

Ranking ofert - najlepsze promocyjne ceny 2017

  • Technologie produkcji cukierniczej Wyroby cukiernicze Podrecznik Tom 2 Czesc 1 T.4 Technik technologii zywnosci cukiernik (sklep Libristo.pl)
    71,77 zł Sklep Libristo.pl
    Przejdź do sklepu

W naszym rankingu znajduje się 1 promocyjnych ofert w cenie 71,77 zł.

Opinie i recenzje użytkowników

Dodaj opinie lub recenzję dla Technologie produkcji cukierniczej wyroby cukiernicze podrecznik tom 2 czesc 1 t.4 technik technologii zywnosci cukiernik. Twój komentarz zostanie wyświetlony po moderacji.

Produkty powiązane

Inne w kategorii Literatura obcojęzyczna