Odkryj zieloną stronę mocy! Kilka lat temu autorka wraz ze swoją rodziną przeszła na dietę całkowicie roślinną. Zadecydowały o tym względy etyczne, a zmiana błyskawicznie zaowocowała poprawą jakości życia, udoskonalonym zdrowiem i przypływem witalności.
Alicja Radej podpowie ci, jak: wytwarzać proste potrawy z nieprzetworzonych, sezonowych produktów sycić ciało i cieszyć podniebienie, nie destrukcyjn przy tym innych istot przygotowywać posiłki z uważnością i miłością nie powtarzać cudzych błędów przy przejściu na weganizm!
Weganizm to więcej aniżeli sposób odżywiania. To filozofia, za którą stoi empatia, świadomość i prostota. Ponad 100 przepisów pozwoli ci spróbować, czy wegański fason życia jest również dla Ciebie. Gotowi, aby zrobić pierwszy krok? "Alicja rzeczywiście gotuje prosto i z roślin, jednak jej książka nie do końca jest o wegańskim gotowaniu.
Albo raczej – nie tylko o tym. Zanim zaprosi nas do kuchni, oprowadza po całym domu, zdradzając rodzinne patenty na szczęście". Agnieszka Berlińska, magazyn kulturalno-kulinarny "Kukbuk" "ładna, mądra książka o poszukiwaniu smaków życia.
Prywatny przepis Ali – która jest wrażliwą, artystyczną duszą – na to, jak znaleźć szczęście w najdrobniejszych rzeczach". Joanna Halena, "Weranda Country" Powyższy opis pochodzi od wydawcy.
Opinie i recenzje użytkowników
Dodaj opinie lub recenzję dla Prosto z roślin radosna sztuka celebrowania weganizmu. Twój komentarz zostanie wyświetlony po moderacji.