Gotuj zdrowo i pysznie według zasad mikroodżywiania!
Mikroodżywianie to nauka wykazująca związki pomiędzy stanem zdrowia człowieka a niedoborami komórkowymi wynikającymi z tego, jak się odżywiamy.
Co jeść, żeby dostarczać sobie wszystkich makro- i mikroelementów, witamin, minerałów, kwasów tłuszczowych?
Nie ma dnia, aby Marta Mieloszyk-Pawelec, ekspertka mikroodżywiania, nie słyszała tego pytania w gabinecie. Odpowiada na nie wraz z dr Olgą Mizerą, dietetyczką.
Dwie specjalistki, a przy tym dziewczyny, które cieszą się życiem. I kochają jeść.
Z książki dowiesz się:
• jak wprowadzić w życie zasady mikroodżywiania,
• co to jest chronobiologia,
• gdzie szukać prawidłowych kwasów tłuszczowych,
• co jest najkorzystniejszym źródłem błonnika,
• jakie produkty zawierają wysokiej jakości białko.
Czas, by twój organizm zaczął działać w pełni swoich możliwości!
Naucz się zestawiać posiłki i jeść produkty zawierające wszystkie składniki odżywcze.
Pomogą ci w tym proste, sezonowe przepisy i jadłospisy na każdy dzień.
sprawdź, jak zdrowe może być jedzenie. I jak pyszne może być to, co zdrowe.
Tytuł Do schrupania! Jedz według zasad mikroodżywiania Autor Marta Mieloszyk-Pawelec,Olga Mizera Wydawnictwo Pascal EAN 9788381039666 ISBN 9788381039666 Kategoria Kuchnia,diety\Diety i zdrowe żywienie liczba stron 3884C865-8319-453D-AA50-18E166308B70 Rok wydania 2022 Oprawa Miękka
Opinie i recenzje użytkowników
Dodaj opinie lub recenzję dla Do schrupania! jedz według zasad mikroodżywiania. Twój komentarz zostanie wyświetlony po moderacji.