Dawno, dawno temu, kiedy blender kuchenny był absolutną nowością, a sprzedawczynie w delikatesach zapytane o soczewicę lub produkty sojowe robiły obfite oczy... Czyli przed ponad dwudziestoma laty, gdy wegetarianizm w naszym kraju dopiero zaczynał raczkować, ukazała się Naturalna kuchnia wegetariańska - pierwsza wegańska książka kucharska w Polsce, na której wychowały się całe pokolenia wegan i wegetarian. Wielu do dziś pamięta smak pysznej chrupiącej granoli, zaskakujący budyń z kaszy jaglanej, robioną naprędce pastę z zielonego groszku albo zupę z soczewicy i kotlety sojowe. A przecież książka ta kryje w sobie wyraźnie więcej pysznych niespodziewanek!
Tu każdy znajdzie coś dla siebie. To przepisy tak nietrudne i szybkie,zachęcają do gotowania zapracowane mamy, dzieci, a choćby zatwardziałych wrogów gotowania.
... Tak smaczne, że chce się wypróbować więcej i pochwalić przed znajomymi.
... Tak niedrogie, iż stać na nie choćby studentów.
... I oczywiście zdrowe, bo oparte wyłącznie o naturalne składniki roślinne.
Oddając do Waszych rąk zupełnie odnowioną, piękną i kolorową Naturalną kuchnię wegetariańską, po raz kolejny życzymy: Smacznego!
Tytuł Naturalna kuchnia wegetariańska Autor Carolin Mueller-Pawlak Wydawnictwo Fundacja Źródła Życia EAN 9788365309303 ISBN 9788365309303 Kategoria Literatura, Kulinaria ilość stron 176 Format 163x232 mm Rok wydania 2017 Oprawa twarda
Opinie i recenzje użytkowników
Dodaj opinie lub recenzję dla Naturalna kuchnia wegetariańska Fundacja źródła życia. Twój komentarz zostanie wyświetlony po moderacji.