ilość zachorowań na nowotwory stale rośnie. To jasne, iż nikt z nas nie chce zaznać tej choroby. Ale czy na co dzień robisz wszystko, żeby się przed nią uchronić? Czy wiesz, które produkty posiadają cechy antynowotworowe? Jak przygotowywać dania, by nie traciły cennych elementów odżywczych? Jak przechowywać żywność, żeby nie stała się dla nas niebezpieczna?
Dzięki tej książce dowiesz się, czego się wystrzegać,obniżyć ryzyko zachorowania na raka. Poznasz szeroki wachlarz naturalnych części żywności o działaniu przeciwzapalnym, ochronnym i antynowotworowym. Obszerną część teoretyczną książki uzupełnia bogaty zbiór przepisów na śniadania, obiady, kolacje, surówki, przekąski i prozdrowotne koktajle.
AGATA LEWANDOWSKA – dietetyk z ponad 10-letnim doświadczeniem, absolwentka Warszawskiego Uniwersytetu Medycznego, SGGW i podyplomowych studiów z psychodietetyki na SWPS. Interesuje się sportem i wpływem codziennej diety na zdrowie. Autorka 10 poradników m.in. Dieta wzmacniająca niepodatność, Przepisy na młodość. Dieta anti-aging; Warzywa, które leczą; Dieta zdrowych jelit; Niski indeks glikemiczny; Pokonaj nadciśnienie dietą DASH. Prowadzi stronę internetową oraz bloga pod adresem www.lewandowskaagata.pl.
Tytuł Dieta antyrakowa. Przepisy na zdrowe życie Autor Agata Lewandowska Wydawnictwo Wydawnictwo RM EAN 9788381511551 ISBN 9788381511551 Kategoria Kuchnia,diety\Diety i zdrowe żywienie ilość stron 224 Rok wydania 2021 Oprawa Miękka Wydanie 1
Opinie i recenzje użytkowników
Dodaj opinie lub recenzję dla Dieta antyrakowa. przepisy na zdrowe życie. Twój komentarz zostanie wyświetlony po moderacji.