Dzięki zaimplementowaniu przepisów z tej publikacji zapewnisz sobie energię, udoskonalone trawienie i zdrowie, a Twój jadłospis będzie zastępował leki. Nauczysz się przyswajać probiotyki ze sfermentowanych pokarmów i zrozumiesz znaczenie tłuszczów, żelaza, wapnia i innych związków kluczowych dla zdrowia. Świadomie zaopatrzysz swoją spiżarnię i będziesz jeść zgodnie z porami roku. Autorka obala na dodatek sporo mitów dotyczących białka. Bogato ilustrowana książka mieści przepisy na smaczne i łatwe dania. Odszukasz tu wskazówki, jak przyrządzić prozdrowotne śniadania, przystawki, zupy, dania główne, sałatki, desery, napoje, dania na imprezy oraz dla dzieci. A wszystkie one zostały opracowane w zgodzie z zasadami kuchni typu Raw Food. Bezkompromisowo, czyli smacznie i zdrowo.
Tytuł Kuchnia Raw Food. Smaczne dania bez gotowania Autor Tanya Maher Język polski Wydawnictwo Vital Tłumaczenie Barbara Mińska ISBN 978-83-65404-62-6 Rok wydania 2016 ilość stron 272 Format pdf Spis treści
Wstęp
Czym jest niegotowanie?
Siedem powodów, by pokochać minimalistyczne jedzenie
Rzeczy, które chciałabym wiedzieć wcześniej
Uzyskiwanie substancji odżywczych
Sprzęt
Zaopatrywanie spiżarni (Czas na zakupy!)
Napoje
Śniadania
Zupy i sałatki
Dania główne
Sosy i dodatki
Desery
Menu dla dzieci
Jedzenie na przyjęcia
W drodze
Słowniczek superżywności
Planowanie posiłków
Sklepy/zasoby
Podziękowania
Opinie i recenzje użytkowników
Dodaj opinie lub recenzję dla Kuchnia raw food. smaczne dania bez gotowania, AZ#B5A001FDEB/DL-ebwm/pdf. Twój komentarz zostanie wyświetlony po moderacji.