Obsługa Gości w Obiekcie Świadczącym Usługi Hotelarskie. Kwalifikacja HGT.03. Podręcznik. Część 1Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodzie technik hotelarstwa z zakresu kwalifikacji HGT.03 (Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie).Autorzy opisali kwestie dotyczące:przestrzegania zasad zdrowego żywienia,przechowywania żywności, bielizny i zastawy stołowej,sporządzania jadłospisów i rozróżniania śniadań hotelowychsposobów ich podawania.Zaprezentowali dane dotyczące przyjmowania i realizacji zamówień usług dodatkowych, ich organizowania i sporządzania dokumentacji.Podręcznik Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie z zakresu kwalifikacji HGT.03 to nieoceniona pomoc w trakcie nauki zawodu, opracowana pod kątem wszystkich efektów kształcenia i kryteriów weryfikacji opisanych w nowej podstawie programowej dla zawodu technik hotelarstwa.
Publikacja jest ciekawa, uczy twórczo myśleć, pozwala na poznanie specyfiki branży hotelarskiej oraz upraszcza zrozumienie jej istoty. Każdy może znaleźć w niej coś, co go zainteresuje, zainspiruje i pomoże w nauce zawodu.Obowiązkowa pozycja w przygotowaniach do egzaminu zawodowego!Wiadomości teoretyczne wsparte licznymi przykładami, ćwiczeniami i ilustracjami przybliżającymi funkcjonalne użycie wiedzy.zobacz inne publikacje z tej kolekcji:Obsługa Gości w Obiekcie Hotelarskim.
Branża Turystyczno-Hotelarska. Technik Hotelarstwa. Zbiór ZadańObsługa Gości w Obiekcie Świadczącym Usługi Hotelarskie. Kwalifikacja HGT.03. Podręcznik do Nauki Zawodu Technik Hotelarstwa, Pracownik Obsługi Hotelowej.
Część 2
Opinie i recenzje użytkowników
Dodaj opinie lub recenzję dla Technik hotel. Obsł. gości. Kwal.HGT.03 Podr. cz.1 - Witold Drogoń, Bożena Granecka-Wrzosek - książka. Twój komentarz zostanie wyświetlony po moderacji.