Wegańska Kuchnia Polska to 64 przepisy podzielone na 7 grup: ZUPY – KLUSKI, PIEROGI, NALEŚNIKI – ZAMIENNIKI MIĘSA – GULASZE, KAPUSTY – PASZTETY I PASTY – DODATKI, PRZYSTAWKI, SAŁATKI – DESERY. Spisując te przepisy wierzyłam w to, że dzięki nim obudzisz w sobie chęć do przygotowywania potraw prostych i prostych. Potraw, które gościły i goszczą na Polskich stołach. Z jedną,stanowczą różnicą. Moje przepisy różnią się od tych klasycznych tym, iż są przygotowane bez części odzwierzęcych. Tworzenie wegańskiego jedzenia jest nie tylko moim hobby, ale stało się moją pracą i pasją. Uwielbiam karmić ludzi i dowiadywać się, że to co robię ma sens i wpływa dobrze na moich klientów i przede wszystkim im smakuje. Ta książka to zapis mojej codziennej pracy i doświadczeń w trakcie przygotowywania wegańskiego cateringu. Każdy przepis jest przetestowany. Edyta Stępczyńska pozytywnie zakręcona kobieta, która wzięła życie we własne ręce. Weganka, kochająca jeść smaczne i urozmaicone dania. Szefowa kuchni, blogerka aktywna w mediach społecznościowych. Z pasją uprawia naturalny ogród. Karmi rodzinę, znajomych i Klientów, obalając mit, że kuchnia roślina jest pozbawiona wyrazu. Jej praca to pasja i misja, dzięki której przyczynia się do ratowania zwierząt, co w weganizmie jest dla niej najważniejsze. Jak piszą liczni zadowoleni klienci Zakręconego wege obiadu, swym jedzeniem ratuje Im życie, daje poczucie bezpieczeństwa, pozwala odpocząć od gotowania, jest żywicielką, przyjaciółką za każdym razem służącą radą nie tylko nt kuchni. Specjalistka podrabiania klasycznych dań mięsnych, w taki sposób, iż każdy da się oszukać. Nieraz przygotowuje dania będące zastępnikami kuchni klasycznej kocha weganizm za prostotę i świeżość. Twórczyni marki i bloga Zakreconywegeobiad.pl
Opinie i recenzje użytkowników
Dodaj opinie lub recenzję dla Wegańska kuchnia polska - Jeśli zamówisz do 14:00, wyślemy tego samego dnia. Twój komentarz zostanie wyświetlony po moderacji.