\"W opracowaniu Autorka zaprezentowała problematykę rozwoju konsumpcji żywności w Polsce, a więc ważną i stale aktualną. (…) Praca może mieć spore walory informacyjne (przeglądowe, statystyczne), merytoryczne i dydaktyczne. Jestem przekonany, że publikacja będzie przydatna osobom podejmującym problematykę konsumpcji, zwłaszcza młodym pracownikom nauki, będziecenioną pomocą dydaktyczną w nauczaniu zagadnień z tym związanych na poziomie szkół wyższych i, a także osobom zajmującym się polityką społeczną.\"
Z recenzji prof. Dra hab. Bogdana Klepackiego
\"Podjęty przez Autorkę temat cechuje się wysokim poziomym aktualności, przydatnością naukową i poręczną. (…) Zawarte w pracy rozważania stanowią inspirację do formułowania nowych tematów badawczych. Na tle wielu niebanalnych wątków poruszonych w monogra?i można w przyszłości kontynuować badania również w odniesieniu do innych obszarów w zakresie rozwoju konsumpcji żywności.\"
Z recenzji dra hab. Tomasza Zalegi, prof. UW
Opinie i recenzje użytkowników
Dodaj opinie lub recenzję dla Paradygmaty rozwoju konsumpcji żywności w polsce. Twój komentarz zostanie wyświetlony po moderacji.