Zdjęcia produktu
Niestety na chwilę obecną w naszej bazie nie ma sklepów posiadających {produkt} w magazynie. Prosimy spróbować ponownie później.
Podręcznik jest skierowany do uczniów kształcących się w zawodach piekarz i technik technologii żywności. Realizuje treści z zakresu trzeciej części kwalifikacji T.3 (Przygotowanie kęsów ciasta do wypieku i wypiek ciasta) W publikacji szczegółowo omówiono przygotowanie ciasta do wypieku i sam wypiek, a także opisano poszczególne etapy tych procesów.
wyszczególniono czynniki wpływające na wydajność i jakość wypieku. Dużo uwagi poświęcono poszczególny urządzeniom wykorzystywanym na tym etapie technologicznym. Porównano przeróżne warianty pieców. Bogaty materiał ilustracyjny pomaga w poznawaniu nowych zagadnień, a pytania sprawdzające i ćwiczenia użyteczne pozwalają na systematyczne utrwalanie wiedzy.
W naszym rankingu znajduje się 0 promocyjnych ofert w cenie 0,00 zł.
Opinie i recenzje użytkowników
Dodaj opinie lub recenzję dla Przygotowanie kęsów ciasta do wypieku i wypiek ciasta. kwalifikacja t.3.3. podręcznik do nauki zawodu. piekarz. technik technologii żywności,510KS (5624139). Twój komentarz zostanie wyświetlony po moderacji.