Zdjęcia produktu


Organizacja produkcji gastronomicznej. technik żywienia i usług gastronomicznych. kwalifikacja t.15. podręcznik (Górska-Warsewicz Hanna, Bilska Beata, Sawicka Beata, Tul-Kryszczuk Agnieszka)

(2021 / 216 / WSiP / Hanna Górska-Warsewicz / miękka / 9788302150388)
Podręczniki Górska-Warsewicz Hanna, Bilska Beata, Sawicka Beata, Tul-Kryszczuk Agnieszka
Dostepność na dzień 21.11.2024: w magazynie

Promocyjna oferta cenowa:

47,90 zł
Sklep TaniaKsiazka.pl
Przejdź do sklepu Najlepsza oferta w bazie!
Przejdź do sklepu 47,90 zł - najtaniej w bazie!

Prezentowana oferta sklepu TaniaKsiazka.pl jest najbardziej atrakcyjna cenowo spośród setek sklepów internetowych w naszej bazie. Przeglądaj pełny ranking cen i ofert Porównanie cen następuje w czasie rzeczywistym.

Recenzje i opinie

Opis produktu Organizacja produkcji gastronomicznej. technik żywienia...


Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych. Realizuje treści z zakresu drugiej części kwalifikacji T.15 (Organizacja produkcji gastronomicznej).
Autorki wyczerpująco omówiły tematy dotyczące planowania produkcji, organizacji oraz kontroli produkcji potraw i napojów, receptur i kart menu, kalkulacji cen oferty gastronomicznej. Precyzyjny dobór treści pod względem merytorycznym i metodycznym wzbogacono ilustracjami, schematami, tabelkami, rysunkami, co pomoże uczniowi błyskawicznie i efektywnie przyswoić wiedzę. Pytania kontrolne pozwolą zaś sprawdzić jej poziom.
Dla nauczycieli przystępne są bezpłatne materiały metodyczne - do pobrania w Klubie Nauczyciela.

Dane oraz specyfikacja:

Ranking ofert - najlepsze promocyjne ceny 2017

  • Organizacja produkcji gastronomicznej. Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja T.15. Podręcznik (sklep TaniaKsiazka.pl)
    47,90 zł Sklep TaniaKsiazka.pl
    Przejdź do sklepu

W naszym rankingu znajduje się 1 promocyjnych ofert w cenie 47,90 zł.

Opinie i recenzje użytkowników

Dodaj opinie lub recenzję dla Organizacja produkcji gastronomicznej. technik żywienia i usług gastronomicznych. kwalifikacja t.15. podręcznik. Twój komentarz zostanie wyświetlony po moderacji.

Produkty powiązane

Inne w kategorii Podręczniki