Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych. Realizuje treści z zakresu drugiej części kwalifikacji T.15 (Organizacja produkcji gastronomicznej).
Autorki wyczerpująco omówiły tematy dotyczące planowania produkcji, organizacji oraz kontroli produkcji potraw i napojów, receptur i kart menu, kalkulacji cen oferty gastronomicznej. Precyzyjny dobór treści pod względem merytorycznym i metodycznym wzbogacono ilustracjami, schematami, tabelkami, rysunkami, co pomoże uczniowi błyskawicznie i efektywnie przyswoić wiedzę. Pytania kontrolne pozwolą zaś sprawdzić jej poziom.
Dla nauczycieli przystępne są bezpłatne materiały metodyczne - do pobrania w Klubie Nauczyciela.
Opinie i recenzje użytkowników
Dodaj opinie lub recenzję dla Organizacja produkcji gastronomicznej. technik żywienia i usług gastronomicznych. kwalifikacja t.15. podręcznik. Twój komentarz zostanie wyświetlony po moderacji.