Zdjęcia produktu


Technika w produkcji cukierniczej technik technologii żywności cukiernik kwalifikacja t.4 wyroby cukiernicze tom 1 podręcznik (Kocierz Katarzyna)

(2017 / 288 / Wydawnictwo Rea / Katarzyna Kocierz / broszurowa / 9788302147371)
Podręczniki Kocierz Katarzyna
Dostepność na dzień 24.11.2024: w magazynie

Promocyjna oferta cenowa:

60,70 zł
Sklep TaniaKsiazka.pl
Przejdź do sklepu Najlepsza oferta w bazie!
Przejdź do sklepu 60,70 zł - najtaniej w bazie!

Prezentowana oferta sklepu TaniaKsiazka.pl jest najbardziej atrakcyjna cenowo spośród setek sklepów internetowych w naszej bazie. Przeglądaj pełny ranking cen i ofert Porównanie cen następuje w czasie rzeczywistym.

Recenzje i opinie

Opis produktu Technika w produkcji cukierniczej technik technologii...

Podręcznik do nauki zawodów technik technologii żywności i cukiernik. Realizuje treści z zakresu drugiej części kwalifikacji T.4 (Wytwarzanie wyrobów cukierniczych).

Zagadnienia omawiane w podręczniku to m.in.:

  • posługiwanie się sprzętem i aparaturą kontrolno-pomiarową wykorzystywaną w magazynach surowców cukierniczych,
  • uzupełnianie maszyn, urządzeń i niewiele znaczącego sprzętu cukierniczego do produkcji wyrobów cukierniczych,
  • dopełnianie urządzeń do przechowywania wyrobów cukierniczych.

W podręczniku znajdują się na dodatek zagadnienia z zakresu BHP oraz treści dotyczące PKZ (np. Interpretacja rysunków technicznych i schematów sprzętów i maszyn wykorzystywanych w wytwarzaniu wyrobów spożywczych, posługiwanie się instrukcjami obsługi i dokumentacją technologiczną).

Podręcznik pozostał wzbogacony licznymi ilustracjami i schematami przedstawiającymi najnowsze maszyny, urządzenia, a także sprzęt cukierniczy.

Dane oraz specyfikacja:

  • Kategoria

    Podręczniki
  • Producent

    Kocierz Katarzyna
  • ISBN

    9788302147371
  • Oprawa

    Broszurowa
  • Autor

    Katarzyna kocierz
  • Wydawnictwo

    Wydawnictwo rea
  • Ilość stron

    288
  • Rok wydania

    2017
  • Przecena

    -
  • Opinia użytkowników

    -

Ranking ofert - najlepsze promocyjne ceny 2017

  • Technika w produkcji cukierniczej. Wyroby cukiernicze. Podręcznik do nauki zawodu cukiernik, technik technologii żywności. Tom I. Szkoły ponadgimnazjalne (sklep TaniaKsiazka.pl)
    60,70 zł Sklep TaniaKsiazka.pl
    Przejdź do sklepu

W naszym rankingu znajduje się 1 promocyjnych ofert w cenie 60,70 zł.

Opinie i recenzje użytkowników

Dodaj opinie lub recenzję dla Technika w produkcji cukierniczej technik technologii żywności cukiernik kwalifikacja t.4 wyroby cukiernicze tom 1 podręcznik. Twój komentarz zostanie wyświetlony po moderacji.

Produkty powiązane

Inne w kategorii Podręczniki