Zdjęcia produktu


Chocolates and confections - formula, theory and technique for the artisan confectioner 2e John wiley & sons inc (John Wiley & Sons Inc)

(2013 / 544 / twarda / 9780470424414)
Literatura obcojęzyczna John Wiley & Sons Inc
Dostepność na dzień 18.12.2024: w magazynie

Promocyjna oferta cenowa:

217,62 zł
Sklep Libristo.pl
Przejdź do sklepu Najlepsza oferta w bazie!
Przejdź do sklepu 217,62 zł - najtaniej w bazie!

Prezentowana oferta sklepu Libristo.pl jest najbardziej atrakcyjna cenowo spośród setek sklepów internetowych w naszej bazie. Przeglądaj pełny ranking cen i ofert Porównanie cen następuje w czasie rzeczywistym.

Recenzje i opinie

Opis produktu Chocolates and confections - formula, theory and technique...

The comprehensive guide to chocolate and candy making for professionals and serious home cooks Chocolate and candy making is more popular and accessible than it has ever been. This book combines artisan confectionery techniques with straightforward explanations of the theory, science, and formulas at work.

Fundamental information includes ingredient function and use, chocolate processing, and artisan production techniques. Professionals and home enthusiasts will find formulas and variations for gorgeous and delectable confections including dairy-based centers, crystalline and non-crystalline sugar confectionery, jellies, nut centers, and aerated confections.

Expanding on the award-winning first edition, this new revision provides the same comprehensive content, foolproof formulas, and step-by-step instructions readers expect, along with the very latest information and guidelines.Revised to include 30 percent new recipes and formulas, more than 250 photos, and 27 illustrations Features new sections on opening a professional bakeshop, packaging and marketing, and American-style layered candy bars Written żeby Certified Master Baker Peter Greweling, one of the world's top names in confections, and author of Chocolates and Confections at Home with The Culinary Institute of America, from Wiley

Dane oraz specyfikacja:

Ranking ofert - najlepsze promocyjne ceny 2017

  • Chocolates and Confections - Formula, Theory and Technique for the Artisan Confectioner 2e (sklep Libristo.pl)
    217,62 zł Sklep Libristo.pl
    Przejdź do sklepu

W naszym rankingu znajduje się 1 promocyjnych ofert w cenie 217,62 zł.

Opinie i recenzje użytkowników

Dodaj opinie lub recenzję dla Chocolates and confections - formula, theory and technique for the artisan confectioner 2e John wiley & sons inc. Twój komentarz zostanie wyświetlony po moderacji.

Produkty powiązane

Inne w kategorii Literatura obcojęzyczna